Povinné ručení kalkulačka. Cesta za levným pojištěním

Povinné ručení kalkulačka. Cesta za levným pojištěním

Povinné ručení kalkulačka. Cesta za levným pojištěním

Kalkulačky povinného ručení jsou stále oblíbenější a využívá je čím dál více lidí. Obavy ze sjednávání pojištění přes internet už pomalu opadají, ale stále je procento sjednaných smluv „online“ minoritní. Povinne-ruceni.com se snaží jít naproti klientovi a zpříjemnit mu cestu za levnějším pojištěním.

Povinne-ruceni.com, srovnávač zabývající se povinným ručení, si udělal vlastní průzkum. Jak lidé celkově přijímají kalkulačky povinného ručení. Osloveno bylo více jak 500 respondentů. Z nichž 70 procent používá kalkulačku povinného ručení pro zmapování trhu. Následné sjednání smlouvy dokončí necelých 35 procent.

Obavy ze srovnávače mít nemusíte. Jen si vybrat ten správný

Sedm procent českých řidičů by si už povinné ručení prostřednictvím internetu nesjednalo. Důvodů je hned několik. Například problém s doručením zelené karty nebo snad špatně korigovatelné opravy překlepů a chyb ve smlouvě.

„Za naši dlouhou éru se snažíme takové problémy eliminovat. Zelenou kartu zasíláme obratem na e-mail a překlepy ve smlouvě vždy hravě vyřešíme,“ říká Markéta Jílková, marketingová ředitelka Povinne-ruceni.com.

Srovnávač by měl vzbuzovat důvěru

Více jak polovina dotazovaných si porovnává povinné ručení na více srovnávačích. Při rozhodování, kde pojištění uzavřou, hraje největší váhu cena, ale i přehlednost srovnání, důvěryhodnost daného portálu a počet pojišťoven v porovnání.

„Klientovi nabízíme jedny z nejnižších cen na českém trhu. Navíc jako jediný internetový srovnávač jsme schopni spočítat povinné ručení od všech pojišťoven. Co se týče důvěryhodnosti našeho portálu, sázíme především na jednoduchost a přehlednost kalkulačky. Nechceme klienta obtěžovat zbytečnými údaji, které pro srovnání nejsou potřeba“ tvrdí Markéta Jílková.

Bezkontaktní kalkulačka

Co nejvíce klienta odradí je, že většina srovnávačů hned při pouhém srovnání požaduje osobní údaje. Když musí zadat tyto údaje, buď hned odchází, anebo si údaje vymyslí. Na stránkách Povinne-ruceni.com tuto nepříjemnost řešit nemusíte. „Rádi Vám zavoláme a poradíme, ale jen když si to sami přejete,“ dodává Markéta Jílková.

Jednička na trhu s povinným ručením

Pojištění vozidel nabízí Povinne-ruceni.com