Přestupy (Strategie č. 12/11)

Ilustrační foto

Ilustrační foto Zdroj: Shutterstock

Přestupy









Aegis slučuje ředitele

Petr Chajda, generální ředitel Aegis Media Czech Republic, přebírá funkci generálního ředitele Aegis Media Slovakia a obě funkce bude zastávat současně. Na Slovensku nahrazuje Petera Paška, který odešel z osobních důvodů po dlouholetém působení v síti.

Petr ChajdaPetr Chajda

Allegro zakládá Komunikaci

Leaderem komunikace společnosti Allegro Group CZ se stal Milan Duda. Na starosti bude mít externí a interní komunikaci, sociální média a společenskou odpovědnost celé skupiny Allegro Group CZ. Jeho nástupem vzniká ve společnosti oddělení Komunikace, které zastřešuje korporátní komunikaci celého holdingu.

Milan DudaMilan Duda

Canon posiluje přímý prodej

Novým obchodním ředitelem přímého prodejního kanálu společnosti Canon CZ v České republice se stal Antonín Brož.
Ve společnosti pracuje již čtyři roky a nově bude zodpovídat za řízení a rozvoj přímého prodejního kanálu. Na trhu polygrafie a IT se pohybuje již 10 let.

Antonín BrožAntonín Brož

Generál v Hintonu

Zdeněk Burda se stal generálním ředitelem a předsedou představenstva nové stavební společnosti Hinton. Burda působil dlouhá léta jako generální ředitel skupiny Skanska -v letech 1997-2008 odpovídal za činnost skupiny v ČR a SR. Pod jeho vedením v těchto měsících vzniká tým odborníků z oboru.

Zdeněk BurdaZdeněk Burda

Sodexo posilu je marketing

Do společnosti Sodexo se ze zahraničních misí vrátil Daniel Čapek. Bude zastávat pozici marketingového ředitele. Čapek vystudoval Fakultu mezinárodních vztahů VŠE a celý svůj pracovní život spojil se skupinou Sodexo, do níž nastoupil v 19 letech a kde zastával různé pozice.

Daniel ČapekDaniel Čapek

Postup v ZenithOptimedia

Novou mediální ředitelkou pražské kanceláře mediální agentury ZenithOptimedia se stala Aleksandra Likl, která bude zodpovědná za nákup médií, vyjednávání pro klienty agentury a nadále bude mít rovněž na starosti vedení vybraných mezinárodních projektů. Pro společnost pracuje již 4 roky.

Aleksandra LiklAleksandra Likl

Lidské zdroje Hypoteční banky

Alena Haláková se stala ředitelkou odboru Lidských zdrojů Hypoteční banky. Přichází ze společnosti Teva Pharmaceutical CR, kde strávila více než šest let a kde jako personální ředitelka zodpovídala za promítnutí obchodních cílů do personální strategie firmy. V personalistice působí už 11 let.

Alena HalákováAlena Haláková

Přestup do Konektoru

Novým projektovým manažerem v agentuře Konektor se stal Ondřej Kvasňovský, který dříve působil jako marketingový ředitel společnosti Raiffeisen Stavební spořitelna. V Konektoru má na starosti především řízení veškeré komunikace společnosti Evropská oční klinika Lexum.

Ondřej KvasňovskýOndřej Kvasňovský

Uvítání v Home Credit

Tiskovou mluvčí společnosti Home Credit se stala Zuzana Bienvenu. Bude zodpovědná za komunikaci s médii v ČR a na Slovensku. Přichází z České televize. Vystudovala bohemistiku na Filozofické fakultě a žurnalistiku na Fakultě sociálních studií brněnské Masarykovy univerzity.

Zuzana BienvenuZuzana Bienvenu

Nová tvář v Citrixu

Tým společnosti Citrix posílila Eva Koutná, která nastoupila na pozici Channel Development Manager regionu východní Evropy. Má na starosti rozvoj a podporu partnerů a distributorů v ČR, Slovensku, Polsku, Maďarsku a Pobaltí.
V minulosti působila na různých marketingových a prodejních pozicích společností VMware, Symantec a Avaya.

Eva KoutnáEva Koutná

Volksbank mění consumer insight

Volksbank CZ má novou posilu v oddělení marketingu a komunikace. Michal Pitucha bude v bance zodpovědný za oblast consumer insight, realizaci výzkumů, řízení vztahů se zákazníkem a orientaci na konkurenci. Pitucha přichází do Volksbank z pojišťovny Generali.

Michal PituchaMichal Pitucha

TES Vsetín posiluje finance

Management společnosti TES Vsetín posílil Jiří Čapek, který do společnosti nastoupil na pozici finančního ředitele.
Přichází z firmy Emerson, kde zastával pozici finančního ředitele. Čapek má bohaté zkušenosti ve finančním a provozním managementu v oblasti průmyslu.

Jiří ČapekJiří Čapek

Víc úkolů v Bisnode

David Farský, ředitel společnosti Soliditet (dříve Creditinfo), bude nově v rámci skupiny Bisnode ČR zastřešovat i společnosti HBI Česká republika a Wer liefert was?. Ve společnosti Soliditet je od roku 2009 v pozici ředitele zodpovědný za její strategické směřování a celkové řízení.

David FarskýDavid Farský

Šéf Grant Thornton Valuations

Miroslav Hubička byl jmenován do pozice ředitele poradenské společnosti Grant Thornton Valuations. Hubička posledních pět let působil v mateřské společnosti Grant Thornton Advisory. Předtím působil v investičních společnostech a bankách v oblasti obchodování s finančními produkty.

Miroslav HubičkaMiroslav Hubička

Výkonný ředitel seznamu

Manažeři v Seznamu se přeskupují: Pavel Zima zůstává i nadále generálním ředitelem společnosti, ale bude napřímo řídit produkty. Role výkonného ředitele se od ledna ujme Michal Feix, který posledních několik let zastával roli provozního ředitele společnosti Seznam.cz

Michal FeixMichal Feix

Návrat do ČEKIA

Petra Štěpánová, dlouholetá PR manažerka České kapitálové informační agentury (ČEKIA), se po třech letech na mateřské dovolené vrací na pozici Country PR Manager skupiny Bisnode v ČR. Povede externí komunikaci pro ČEKIA, Dun & Bradstreet, HBI ČR, Soliditet a Wer liefert was?

Petra ŠtěpánováPetra Štěpánová

Mastercard má nového ředitele

Novým generálním ředitelem pražské kanceláře MasterCard Europe se stal Miroslav Lukeš. Před příchodem do MasterCard Europe působil Miroslav Lukeš v poradenské firmě McKinsey & Company a v GE Money Bank, kde vytvářel strategii.

Miroslav LukešMiroslav Lukeš