Řítí se jak lavina! Lavický předvedl na hřišti kličky i parádní trefu

Video placeholde
V seriálu Vyšehrad, který se vysmívá fotbalovým primadonám, se objevila i pravá hvězda Sparty Lukáš Vácha. S Jakubem Štáfkem se pustili do "svých" spoluhráčů z Letné.
Jakub Štáfek se jako představitel Julia Lavického vysmívá fotbalovým primadonám
Lukáš Vácha a Julius Lavický nenechali na spoluhráčích ze Sparty nit suchou
Fotbalista Julius Lavický v podání Jakuba Štáfka je v seriálu Vyšehrad neřízená střela. Cigárko je ještě ten nejmenší jeho prohřešek.
5
Fotogalerie

Z postavy Julia Lavického se již stává fotbalový kult. Populární "Lavi", hlavní představitel internetového seriálu Vyšehrad, se už od prvních dílů stal až nečekaným fenoménem. Herec a režisér Jakub Štáfek, který nezkrotného pařiče hraje, fotbal sám umí. Podívejte se na jeho kličky, góly i finty, které možná předvede i v dalších dílech seriálu.

Jakub Štáfek si jako herec udělal jméno rolí Julia Lavického v seriálu Vyšehrad. Jde o příběh velmi nadaného fotbalisty, zároveň i promrhaného talentu, který se místo fotbalovému míči víc věnuje alkoholu a večírkům.

Štáfkovi ve své roli pomáhá, že sám fotbal hrál. "O mně se ví, že jsem začínal ve Spartě a prošel několik klubů. Ale někdy kolem šestnáctého roku jsem skončil a začal se naplno věnovat úplně jiným věcem," říká v rozhovoru pro iSport TV populární herec.

Před kamerou se objevuje v dresu Real TOP Praha, za který si spolu s dalšími známými osobnostmi pravidelně chodí zahrát. "Jsem útočník. Byl jsem v záloze, ale jsem hrotový," popisuje Štáfek svou roli na hřišti.

Podle záběrů z videa se dokáže prosadit a ukazuje slušné fotbalové nadání. Předvede své fotbalové kousky i v roli Lavického v nových dílech seriálu? "Chvíli si na to počkáte, ale hrát bude a bude to stát za to," slibuje Štáfek.

Na video se podívejte na iSport.cz