Safina rozjela samostatnou divizi Recyklace. Povede ji Bříza

Recyklacedrahých kovů ve společnosti Safina

Recyklacedrahých kovů ve společnosti Safina Zdroj: www.safina.cz

Společnost Safina, lídr mezi zpracovateli materiálu s obsahem drahých kovů ve střední a východní Evropě, s potěšením oznamuje, rozjel samostatnou výrobní divizi Recyklace. Šéfem se stane Josef Bříza (36), který dosud pracoval ve firmě na pozici obchodního manažera.

Recyklace v současné době tvoří polovinu ročního obratu společnosti Safina, generuje více než 2, 5 miliardy korun. Další růst této divize firma podpoří nejen zintenzivněním stávajících obchodních aktivit a jejich rozšířením do nových oblastí, ale také zajištěním zázemí pro následný rozvoj rafinačních technologií, které umožní zvýšit výkony recyklace.

Bříza pracoval od podzimu 2012 ve společnosti jako obchodní manažer. Zkušenosti na manažerské pozici před tím získával ve firmě Commexim Group v jihlavské Kronospan.

Vystudoval obor automatizace a elektrotechniky na Střední průmyslové škole elektrotechnické v Kutné Hoře, po maturitě se věnoval studiu anglického jazyka na Soukromé škole cestovního ruchu v Pardubicích. Italský jazyk - překladatelství vystudoval na Filozofické fakultě Slezské univerzity v Opavě.

Trh s drahými kovy zažívá výraznou cenovou volatilitu