Seznam posiluje Event & Promotion a vyhlásil tendr na agenturu

Petra Kuráková, Seznam

Petra Kuráková, Seznam

Česká internetová jednička Seznam.cz vyhlašuje uzavřené výběrové řízení na Event & Promotion agenturu. Zároveň se novou posilou jeho týmu Events & Promotions stává Petra Kuráková.

Cílem tendru je vybrat agenturu, která bude pro Seznam zastřešovat doprovodné promo akce v rámci mediálních partnerství, akce pro obchodní partnery a dvě největší akce Seznamu, narozeninový večírek a Vánoční party. Spolupráce by měla probíhat v období od září 2012 do srpna 2013.

Do uzavřeného výběrového řízení bylo pozváno celkem osm agentur. Mezi nimi je i dosavadní agentura, která pro Seznam zajišťovala servis k velkým akcím, agentura Cube Production. Pozvanými agenturami jsou Cube Production, Enjoy Production, Event Arena, Kofroň Production & Advertising, Müller Production, NEXT LEVEL, Promo Land, GATE.

Výběrové řízení je dvoukolové a jeho výsledek bude znám 27. srpna 2012.

Seznam má novou posilu do týmu Events & Promotions

Tým Events & Promotions české internetové jedničky Seznam.cz má novou členku. Od července nastupuje jako Specialista promotions Petra Kuráková, která dříve působila jako brand manager v Economii (Respekt Publishing) a síťový promotion manager v Media Marketing Services.

Petra Kuráková, SeznamPetra Kuráková, Seznam

Na starosti bude mít zejména přípravu eventů a domlouvání mediálních partnerství. V předchozích zaměstnáních se starala především o propagaci týdeníku Respekt či Hospodářských novin, a také rádiových stanic, patřících do sítě Hitrádií (City, Orion, Faktor a další.)