Slovenskou O2 od června povede Peter Gažík

O2

O2 Zdroj: E15 Euro

Novým generálním ředitelem operátora O2 Slovakia se od června stane Peter Gažík. Současný ředitel Martin Vlček se vrátí do ČR, kde bude působit v představenstvu společnosti Česká telekomunikační infrastruktura (CETIN). Vlček zároveň končí jako jednatel společnosti O2 Slovakia.

Gažík už v O2 působil v letech 2011 až 2014 a poté s firmou spolupracoval jako konzultant v oblasti regulace. „V tomto období se věnoval startupům a podpoře inovativních projektů v Neulogy jako ředitel pro business developement a inovace,“ uvedla mluvčí. Gažík studoval lingvistiku a politologii na Univerzitě Komenského v Bratislavě a také na London School of Economics.

Vlček je manažerem se zkušenostmi z investiční oblasti. Před svým působením v O2 Slovakia pracoval jako investiční ředitel skupiny PPF a byl také ředitelem divize Finance v O2 v České republice. V minulosti působil jako externí poradce PPF a společnosti PMU CZ. V letech 2002 až 2011 pracoval pro Penta Investments na pozici investičního manažera. O2 Slovakia je dceřinou firmou O2 Czech Republic. Od loňské ledna patří obě společnosti investiční skupině PPF.

Peter GažíkPeter Gažík | O2 Slovakia