Swimming Pool rozšiřuje tým

Posily Swimming Pool

Posily Swimming Pool Zdroj: Swimming Pool

Agentura Swimming Pool přijala mezinárodní posily.

Swimming Pool přibrala do týmu Květku Kolářovou na pozici Social Media Manager a Trendwatcher, do kreativního oddělení nastoupil Mark Long, Digital Creative a Chief Editor, na pozici Digital Designer a Illustrator nastoupila Chloé Sova a jako Copywriter a Ideamaker Filip Škaloud.

Nový Social Media Manager Květka Kolářová má zkušenosti ze start-upů, event marketingu, PR a B2B marketingu. Kromě toho působila v zahraničí, konkrétně v Amsterdamu jako designérka a textařka ve start-upové společnosti se zaměřením na cestování.

Filip Škaloud je novým copywriterem agentury. Svoji kariéru zahájil jako junior copywriter ve společnosti Sun Marketing. Potom se přestěhoval do Amsterdamu, kde získal při práci pro holandský start-up mnoho zkušeností v oblasti online a digitálního copywritingu. Před nástupem do Swimming Pool pracoval pro JWT Praha.

Designérka Chloé Sova se specializuje na web design, ale zajímá se o všechny oblasti grafického designu. Hned po ukončení studia se odstěhovala z Francie do Prahy, kde rozvíjí svoji kariéru.

Do Swimming Poolu nastoupil na pozici Digital Creative i Mark Long, který pracoval několik let pro pražskou pobočku Young & Rubicam jako kreativec a producent. Než se odstěhoval do Prahy, pracoval po boku legendy v oblasti designu Igna Maurera v New Yorku, kde měl možnost setkávat se s top designery a celebritami, jako je například Beyoncé Knowles a Milton Glaser.