Telefónica si za novou PR agenturu vybrala Bison & Rose

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: wikimedia

Telefónica Czech Republic bude od začátku prosince v oblasti řízení vztahů s veřejností nově spolupracovat s agenturou Bison & Rose. Agentura zvítězila ve výběrovém řízení.

Spolupráce společnosti Telefónica Czech Republic a Bison & Rose se bude vedle korporátního a produktového PR týkat také komunikace společenské odpovědnosti i sociálních médií.

„Agenturu Bison & Rose jsme vybrali především proto, že nejlépe pochopila naše potřeby, disponuje zkušeným týmem a v neposlední řadě jsme ocenili i její kreativní přístup,“ uvedla Dana Dvořáková, ředitelka komunikace Telefónica Czech Republic.

Telefónicu v oblasti PR až do letošního léta zastupovala největší česká PR agentura AMI Communications. Ta po desetileté spolupráci sama dala klientovi výpověď.

„Příležitost pracovat pro Telefónicu vnímáme jako velmi zajímavou už vzhledem k tomu, že pomáhá lidem usnadňovat komunikaci, což je vlastně i naším posláním,“ uvedl Roman Šmíd, výkonný ředitel Bison & Rose.

Agentura Bison & Rose se specializuje mj. na ekonomické a finanční PR a krizovou komunikaci a je součástí globální sítě Burson-Marsteller.