Televize Relax a Rebel startují

Pařízek

Pařízek

Od pondělí 9. září vysílají nové celoplošné digitální televizní kanály Relax a Rebel, jež doplňují kanál Retro. Všechny tři stanice tvoří společně skupinu Pohoda. Relax se svojí nabídkou zařazuje mezi plnoformátové televizní stanice, Rebel a Retro pak skladbu doplňují jako specifické hudební kanály.

Relax jako plnoformátová televize bude plnit roli kanálu pro celou rodinu. Stanice nabídne různé typy lifestyle pořadů, které mimo jiné poradí v různých životních situacích (při právních těžkostech, jednání s úřady, výchově dětí apod.). Hvězdami vysílání budou například bavič Petr Novotný či herec Jiří Krampol.

Rebel je svým zaměřením typicky rocková televize, která nově vysílá nejen muziku, ale také pořady mapující její jednotlivé žánry a jejich historii. Dále nabídne například rockové zprávičky nebo motorkářský magazín a dvakrát týdně přinese koncert vybrané rockové skupiny.

Druhý hudební kanál Retro je zaměřen na největší hity posledních dekád. Divákům chce přinést pohodu, zábavu, emoce a známé hudebníky. Pro střední a starší generaci bude stanice objevovat hity z doby, kdy se formoval jejich hudební vkus, včetně těch, které tehdy slyšet nemohli. Hudební kanál Retro byl do skupiny Pohoda začleněn v srpnu tohoto roku a v souvislosti s tím prošel grafickým redesignem a úpravou programového schématu.

Televize Relax a Rebel startují své vysílání jak v DVB-T (multiplex 4), tak v kabelových sítích (UPC a další) a v satelitním šíření na Skylinku. Kanál Retro je šířen v DVB-T Regionální sítí 7 (multiplex 1a). U všech tří televizí je možné také streamovat živé vysílání na internetu.