Tesco Mobile sází na držitele Clubcard

Tesco mobile odstartuje 29. května

Tesco mobile odstartuje 29. května

Na český trh vstupuje další virtuální operátor. Tesco Mobil, který spustí své služby ve spolupráci s Telefónikou dne 29. května, má připraven speciální balíček pro držitele věrnostních karet Clubcard.

„Cílíme na komunity v rámci rodin, přátel nebo profesních skupin. Víme, že v zahraničí tento model funguje velmi dobře,“ vysvětlila svoje očekávání od uvedení Clubcard balíčku generální manažerka Tesco Mobile Lucie Hadaričová. Za 300 korun na měsíc balíček nabídne neomezené volání a SMS v rámci Tesco Mobile, mimo Tesco Mobile pak přinese zdarma 120 minut a 60 SMS. Po vyčerpání těchto volných jednotek bude zákazníky minuta volání mimo Tesco Mobile stát 2,90 Kč a SMS 1,50 Kč.

S jedinou kartou Clubcard může zákazník aktivovat tento balíček až pro deset různých čísel Tesco Mobile pro neomezené volání v rodině či s přáteli. Společnost Tesco v České republice registruje bezmála 2 miliony držitelů Clubcard.

Pokud zákazník nebude chtít využívat balíčku Clubcard, minuta volání v rámci Tesco Mobile ho vyjde na 1,50 Kč, minuta mimo Tesco Mobile na 2,90 Kč a textová zpráva na 1,50 Kč. Kromě toho budou k dispozici tři různé velikosti měsíčních datových balíčků: 150MB za 150 Kč, 400MB za 250 Kč a 1GB za 350Kč.

Pro uvedení nových služeb bude 1. června zahájena reklamní kampaň. Na TV Prima poběží až do poloviny července dvě exekuce televizních spotů, i během prázdnin budou využity billboardové plochy, tisková média, online a PR nástroje. Instore komunikace v prodejnách Tesco odstartuje už 29. května.

Reklamní agenturou Tesco Mobilu je podle informací Lucie Hadaričové agentura Adam. „Je úzce propojena s agenturou RMP, která obstarává komunikaci pro Tesco. Subdodavatelem agentury Adam je Cream Prague.“ Jednateli agentury Adam Communications Prague jsou podle Výpisu z obchodního rejstříku spolumajitelé RMP (Retail marketing practice) Jiří Tošovský a Mark Wright. Jiří Tošovský nechce až do uvedení Tesco Mobile žádné další informace o aktivitách Adam Communications Prague poskytovat.