Tip na úspory: Ušetříte na každém nákupu.

Kupi.cz

Kupi.cz Zdroj: Kupi.cz

Každý nákup v supermarketu vás zbytečně připraví o několik stovek Kč. Naštěstí existují způsoby, jak se tomu bránit. Jedním z nich je nová služba Kupi.cz, která hlídá ceny ve všech velkých obchodech.

“Listovat letáky mě nebaví, utrácet zbytečně ale také nechci. Když mi kamarádka řekla o Kupi.cz, ušetřila mi vážně hodně času i peněz. Snadno si tu vyhledám, kde mají co v akci. A na prací prášek, dětskou výživu a mléko jsem si zapnula hlídání, aby mi o akcích chodila informace přímo do e-mailu,” říká Kamila, 35letá maminka dvou dětí.

Je akce vážně tak výhodná?

Vyznat se v akcích a slevách není žádná legrace, obchodníci na nás zkoušejí různé triky. Díky kupi.cz budete mít přehled o reálné výhodnosti konkrétní slevy. V záložce “Balení” najdete u každého zboží jeho historicky nejnižší cenu, průměrnou akční cenu i další užitečné statistiky. Věděla jste, že litr Coca-Coly se dá sehnat pod 10 Kč?

Akce až do e-mailové schránky

drogerie nebo třeba zdravá výživa. Jakmile na ně obchod odstartuje slevy, Kupi.cz vám o tom pošle e-mail. Samozřejmě si můžete vybrat jen supermarkety, ve kterých ráda nakupujete.

Poukázky na nákup zdarma

Na Kupi.cz můžete navíc získat poukázky na nákup v Tescu v hodnotě až 1000 Kč. Stačí Kupi doporučit svým známým, jako to udělala Kamčina kamarádka.

Když už všechno víte, nezapomeňte si na Kupi.cz najít akci na oblíbené zboží. Ušetříte!