TV Nova spouští videopůjčovnu u Panasonicu

Voyo.cz

Voyo.cz

Zástupci společností Panasonic a TV Nova oznámili spuštění videopůjčovny VOYO v rámci internetové služby Viera Connect, která je přístupná majitelům TV a BD přehrávačů Panasonic.

„Jsme rádi, že můžeme našim zákazníkům nabídnout novou službu v rámci Viera Connectu a dopřát jim tak ještě víc zábavy a komfortu zároveň. Abychom mohli rozšířit nabídku online služeb v televizorech a BD přehrávačích Panasonic, otevřeli jsme v tomto roce platformu VIERA Connect také nezávislým vývojářům a multimediálním tvůrcům. Společně s nimi chceme obsah těchto služeb neustále rozšiřovat,“ řekl generální ředitel společnosti Panasonic Marketing Europe pro Českou a Slovenskou republiku Jiří Opletal.

Na VOYO.cz je k dispozici kompletní archiv TV Nova. Ten měli majitelé televizí a BD přehrávačů Panasonic k dispozici už v minulosti a bude i nadále zpřístupněný zdarma. Teď si zájemci budou moci zaplatit předpremiérové dílů Ulice, Ordinace v růžové zahradě, Comebacku, Soukromých pastí, Expozitury apod. Významnou novinkou je pak samotná videopůjčovna, která v tuto chvíli obsahuje především filmotéku společností CET21, Bontonfilm a Hollywood Classic Entertainment a bude se i nadále rozšiřovat. „V současné době videopůjčovna nabízí přibližně 80 titulů a pravidelně k nim přibývají další. Velké oblibě se těší zejména předpremiérové díly seriálu Expozitura, z filmů například akční sci-fi Soudný den. Aplikaci VOYO.CZ využívají desetitisíce diváků z celé České republiky,“ uvedl ředitel sekce internetu a ostatních interaktivních služeb TV Nova Pavel Krbec.