Vítek nastupuje na ředitelský post do PR.Konektoru

Radek Vítek se objevil na ředitelském postu v agentuře PR.Konektor

Radek Vítek se objevil na ředitelském postu v agentuře PR.Konektor Zdroj: archiv

Nedávný ředitel Ogilvy Public Relations Radek Vítek bude mít na starosti korporátní komunikaci v agentuře PR.Konektor a klasické služby PR. Dosavadní partneři Jaroslav Duroň a Rostislav Starý se zaměří na aktivity, které klasické PR přesahují.

Radek Vítek přichází na pozici výkonného ředitele do agentury PR.Konektor, kde bude zodpovědný zejména za další rozvoj korporátní komunikace a klasických PR služeb.

Vítek působí v oblasti PR více než 20 let. Osm let byl ředitelem agentury Ogilvy Public Relations, před tím téměř 10 let řídil GCI Praha (dnes H+K Strategies), českou pobočku mezinárodní PR sítě GCI Group. Profesní dráhu zahájil v roce 1992 v agentuře Pragma Communications, jedné z prvních PR agentur na českém trhu. Poté byl zodpovědný za aktivity v oblasti public affairs ve společnosti CEC Government Relations a vedl oddělení korporátní komunikace a public affairs v agentuře Interel PR & PA.

Po celou svou kariéru se Vítek věnuje především oblasti korporátní a produktové komunikace, change managementu, krizové komunikaci a public affairs.

Dosavadní partneři se zaměří na rozvoj přesahu aktivit mimo klasické PR – Jaroslav Duroň na corporate social responsibility a zároveň bude nadále zodpovídat za slovenskou pobočku PR.Konektoru. Rostislav Starý se postará o integraci onlinových a offlinových komunikačních aktivit a digitální PR a k tomu zůstane aktivní v síti Eurocom Worldwide, jejímž jediným členem z ČR a Slovenska je právě PR.Konektor.