Vydavatelství Mladá fronta získalo dva nové medicínské tituly

Virus HIV

Virus HIV

Vydavatelství Mladá fronta získalo dva prestižní medicínské tituly Vakcinologie a Ortopedie, které se staly novou akvizicí divize Medical Services. Vydavatelství Mladá fronta tak opět výrazně posílilo portfolio svých medicínských titulů a rozšířilo jej o dva nové obory v rámci odborné lékařské literatury.

Mladá fronta bude zajišťovat redakční, výrobní, distribuční a inzertní aktivity obou titulů. Vakcinologie a Ortopedie budou nadále vycházet pod patronací předních odborníků těchto oborů v periodicitě čtvrtletní, resp. dvouměsíční. Distribuce časopisů bude jako dosud řízená a časopisy budou mimoto zasílány předplatitelům. „Z hlediska pozice na mediálním trhu odborné lékařské literatury divize Medical Services upevnila pozici lídra trhu,“ řekl MUDr. Martin Hofman, ředitel divize Medical Services.

Vydavatelství nyní produkuje 23 lékařských a zdravotnických časopiseckých titulů, čtyři knižní edice pro lékaře, zdravotnický personál a pacienty, specializované webové stránky, eventové aktivity a další speciální projekty zacílené do daného segmentu. Divize Medical Services také touto akvizicí posílila své postavení také v rámci celého vydavatelství Mladá fronta.

Mladá fronta na trhu zdravotnických titulůMladá fronta na trhu zdravotnických titulů