Zboží&Prodej vede Hříbal

Petr Hříbal

Petr Hříbal

Řízením redakcí maloobchodních titulů skupiny Atoz Retail byl od 1. září pověřen Petr Hříbal. Dosavadní šéfredaktorka Jana Lysáková zůstává na pozici manažerky skupiny Atoz Retail, kterou souběžně s vedením časopisu zastávala od loňského podzimu.

Petr Hříbal bude ve funkci managing editora zodpovědný za všechny maloobchodní tituly skupiny Atoz Retail. Kromě pozice šéfredaktora měsíčníku Zboží&Prodej, určeného obchodníkům s rychloobrátkovým a spotřebním zbožím, přebírá také zodpovědnost za další tituly v portfoliu skupiny: dvouměsíčník Čerstvé&Snadné určený vietnamským obchodníkům a letošní novinku, časopis Tovar&Predaj zaměřený na trh s rychloobrátkovým zbožím na Slovensku.

Petr Hříbal se do společnosti Atoz Group vrací po šesti letech. V letech 2001–2005 zde působil jako redaktor časopisu Zboží&Prodej. Do letošního srpna se věnoval redakční práci v časopise Regal, jehož vydavatelem je společnost Economia.

Jana Lysáková jako manažerka skupiny Atoz Retail zastřešuje všechny projekty společnosti Atoz Group zaměřené na oblast maloobchodu. Je zodpovědná za všechny retailové projekty společnosti Atoz, mezi něž kromě zmíněných publikací patří například kongres Samoška nebo marketingový program Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka a v současné době také příprava jeho slovenské verze.