Zlatá pecka přijímá přihlášky

Prezidentka ČMS Jitka Vysekalová předává Zlatou pecku 2010 kreativnímu týmu Friš - Pokorný z agentury Euro RSCG

Prezidentka ČMS Jitka Vysekalová předává Zlatou pecku 2010 kreativnímu týmu Friš - Pokorný z agentury Euro RSCG Zdroj: acra

V těchto dnech byl na stránkách soutěže zahájen příjem přihlášek. Čestným předsedou poroty bude tentokrát režisér Tomáš Mašín.

V letošním roce pořádá AČRA MK 17. ročník kreativní soutěže s názvem „Metro Zlatá pecka 2011“. Příjem přihlášek byl už zahájen a měl by být možný až do 16. listopadu. Porota, které letos předsedá režisér, scénárista a výtvarník Tomáš Mašín a jejími dalšími členy budou například Petr Zelenka, Jaroslav Brabec, Alois Fišárek nebo Sára Saudková, zasedne 24. listopadu. Slavnostní vyhlášení výsledků v jednotlivých kategoriích je naplánováno na únor 2012.

Metro Zlatá pecka je jedinou reklamní soutěží u nás, ve které své favority může volit i široká veřejnost. On-line hlasování laické veřejnosti bude umožněno už potřetí. Vítězi, který vzejde z tohoto hlasování, bude udělena speciální inzertní cena Metro Public Award v hodnotě 500.000 Kč a jeden z nejlépe hodnocených exponátů obdrží mediální cenu MMS v hodnotě 250.000 Kč.