Perfektní kávový servis pro firmy. L’OR Professional je kávová služba, která na trhu chyběla.

Zdroj: JACOBS DOUWE EGBERTS CZ s.r.o.

Ranní šálek kávy v kanceláři je denní rutinou snad každého zaměstnance. S bohatou nabídkou na trhu ovšem rostou i nároky spotřebitelů a moderní společnosti si začínají uvědomovat, že investovat do kvalitní kávy na pracovišti se vyplatí. Ocení to zaměstnanci i klienti.  

JACOBS DOUWE EGBERTS CZ s.r.o.

VIP péče, která nic nestojí

Na český trh nyní přichází L’OR Professional s nadstandardním servisem, kdy do firem zdarma zapůjčí profesionální kávovar, zajistí pravidelný servis a doporučí správnou kávu tak, aby i espresso nebo cappuccino z kuchyňského koutku v kanceláři bylo zážitkem dne.

Lumír Františák, Sales manager JDE Professional, k uvedení nové značky kávy říká: "V L'OR Professional je tým mladých kávových nadšenců, proto je naše kávová služba jedinečná!“

Nabídka komplexního řešení vyplývá především z poptávky, kdy stále více společností řeší nejenom reprezentativní vzhled svých kanceláří, ale berou jako svou vlastní vizitku také nabídku nápojů a dalšího občerstvení. L’OR Professional nabízí svým klientům kávové a čajové řešení vytvořené na míru, od malých firem až po společnosti, kde pracují tisíce zaměstnanců.

„Od L’OR Professional máme nově v kanceláři kávovar Soul se dvěma mlýnky, čokoládou a unikátním systémem šlehání mléka. Každé ráno spěcháme do práce na dokonalé našlehané cappuccino,“ říká Štěpánka Janušová, Office Managerka Danone a Nutricia.

JACOBS DOUWE EGBERTS CZ s.r.o.

Skvělá chuť kávy, luxusní design a naprostá bezstarostnost

Zajištění perfektního kávového řešení na pracovišti nabývá poslední dobou na důležitosti. Stále častěji bývá kávový dodavatel nedílnou součástí projektu budoucí kanceláře. Proto se klade důraz na každý jednotlivý detail – L’OR Professional pomáhá svým klientům také s návrhem a dekorováním kávového koutku, výběrem vhodného kávovaru, a dokonce i s plánem přívodů vody, elektřiny a odpadu. Proškolený technik se potom pravidelně dostaví na místo, zkontroluje stav kávovaru, provede potřebnou údržbu a zajistí, aby káva z profesionálního přístroje chutnala stejně skvěle každý den.