Stačí jen přepnout na zelenou a příroda se rozsvítí radostí

Zdroj: Pražská energetika, a.s.

Co se vám vybaví, když se řekne příroda? Potůček za domem lemovaný alejí, kde jste jako malí pozorovali pulce a učili se jezdit na kole? Nebo blízký park, kde si během čistíte hlavu? Anebo české lesy při víkendových výletech? Každý máme svůj kousek přírody a nyní pro ni můžeme malým činem dosáhnout velké pomoci.

I když se ochrana přírody může jevit složitá a člověk má pocit, že sám nic nezmůže, existuje jednoduchá pomoc. Je to opravdu snadné. Stačí jen přejít na PREekoproud a pustit si do života zelenou energii z obnovitelných zdrojů.

Udržitelný přístup k životu a ochrana životního prostředí vás ani nemusí omezovat ve vašem životním stylu. Přesvědčte se.

S PREekoproudem si rozsvítíte kdykoli, jak jste zvyklí

Nemusíte se bát, že by se s přechodem na zelenou energii změnil komfort, na který jste běžně zvyklí. Energie budete mít vždy dostatek. Pražská energetika je odborníkem na obnovitelnou energii a vždy jí dokáže zajistit tolik, aby pohodlně naplnila požadavky svých zákazníků. Navíc zdroje PREekoproudu jsou různé – solární a vodní elektrárny nebo bioplynové stanice. Díky tomuto mixu nejsou dodávky elektrické energie závislé na počasí a flexibilně zásobují síť.

Pražská energetika, a.s.

Přejděte tak jednoduše a bez obav na PREekoproud, protože jediný rozdíl pocítí příroda okolo vás

A to je právě skvělé, že přechodem na obnovitelné zdroje může člověk udělat změnu, která má smysl a opravdu pomáhá. Za rok tak při své běžné spotřebě ušetříte přírodu o téměř tunu spáleného uhlí. Opravdu, i vy jako jednotlivci můžete jednoduše pomoci. Přímo na stránkách preekoproud.cz najdete kalkulačku, s níž si jednoduše spočítáte, jak moc bude vaše domácnost šetrná vůči životnímu prostředí. A to zní přece skvěle, ne?

Proč kupovat elektřinu odjinud, když můžeme mít domácí?

I při dodávce energie je dobré se pídit po jejím původu, protože když odebíráte českou ekologickou elektřinu, zároveň tím i podporujete její lokální výrobce a další rozvoj tohoto odvětví budoucnosti. A právě PREekoproud je 100% lokální, vyráběný pouze zde, v České republice.

Pražská energetika, a.s.

Na zelenou energii přepnete raz dva a nyní ještě se slevou 1000 Kč

Nemusíte se bát žádného složitého papírování nebo obstrukcí. Na PREekoproud přejdete po pár kliknutích na stránkách preekoproud.cz. Pokud preferujete osobní přístup, s přechodem vám ochotně poradí v zákaznickém centru (Palác Adria, Jungmannova 31, či Vladimírova 18, Praha 4). A nyní při přechodu na PREekoproud dostanete zelenou slevu 1000 Kč jako odměnu, že vám na přírodě záleží. Více informací najdete na preekoproud.cz.