TÜV SÜD Czech: Výjimečná kvalita si zaslouží ocenění

Slavnostního předávání Certifikátů výjimečnosti se zúčastnili zástupci oceněných společností a také zástupci společnosti TÜV SÜD Czech.

Slavnostního předávání Certifikátů výjimečnosti se zúčastnili zástupci oceněných společností a také zástupci společnosti TÜV SÜD Czech. Zdroj: TUV SUD Czech

TÜV SÜD Czech, vedoucí společnost v oblastech inspekce, certifikace, testování a vzdělávání v České republice, již po osmé oficiálně představila firmy dlouhodobě usilující o zlepšování svých služeb, procesů nebo výrobků, kterým slavnostně předala Certifikáty výjimečnosti. Tato ocenění udílela v návaznosti na kampaň Listopad - Měsíc kvality v České republice.

V roce 2014 byl Certifikát výjimečnosti propůjčen celkem 16 společnostem, což přestavuje rekordní nárůst o celou čtvrtinu v porovnání s rokem 2013. Mezi nové držitele ocenění patří například MND Gas Storage, MAKRO Cash & Carry ČR, VITKOVICE MILMET SPÓŁKA AKCYJNA, Výstavba sítí Kolín nebo Schindler CZ. Program Měsíce kvality navazuje na celoevropskou iniciativu Evropského týdne kvality.

„Chci poděkovat všem firmám a jejich prozíravým manažerům, pro které není řízení kvality cizím pojmem. A velmi si přeji, aby jejich počet rychle rostl. Protože v kvalitě a pořádku obecně vidím skvělý základ budoucnosti naší malé ekonomiky,“ komentoval událost Oleg Spružina – generální ředitel TÜV SÜD Czech.

Další informace naleznete na www.tuv-sud.cz.

Kontakt:
Štefánia Recskyová
Senior Marketing Specialist
TÜV SÜD Czech
Novodvorská 994, 142 21, Praha 4

Tel.: + 420 239 046 807
Mobil: + 420 724 533 360
E-Mail: stefania.recskyova@tuv-sud.cz
Internet: http://www.tuv-sud.cz