CENTRAL GROUP prodává exkluzivní byty na Nikolajce v centru Prahy

Rezidence Park Nikolajka přináší unikátní limitovanou nabídku bydlení v klidné lokalitě, v zeleni a přesto v centru Prahy.

Rezidence Park Nikolajka přináší unikátní limitovanou nabídku bydlení v klidné lokalitě, v zeleni a přesto v centru Prahy.

Projekt je zasazen do mimořádně klidné lokality mezi secesními vilami v prestižní vilové čtvrti. Byty poskytují nádherné výhledy do zeleně nebo na panorama Prahy.
Součástí areálu Rezidence Park Nikolajka je i vnitřní park s odpočinkovou zónou.
Z bytů ve vyšších podlažích se otevírá neopakovatelný výhled na metropoli.
Přímo v projektu připravila společnost CENTRAL GROUP tři ukázkové byty, které je možné navštívit kdykoli po dohodě s prodejcem.
Bydlení v Parku Nikolajka vyniká vysokou kvalitou použitých materiálů a exkluzivním designem.
9
Fotogalerie
Po neuvěřitelných 13 letech příprav a vlastní realizace zahájil největší český rezidenční developer CENTRAL GROUP prodej luxusních nových bytů v unikátní lokalitě. Komorní projekt Rezidence Park Nikolajka představuje limitovanou nabídku exkluzivního bydlení v prestižní vilové čtvrti v centru Prahy. Ještě před oficiálním zahájením prodeje bytů se u developera zaregistrovalo více než 400 zájemců.

Bytový areál Rezidence Park Nikolajka je tvořen dvěma komorními viladomy situovanými do klidné lokality prestižní vilové čtvrti. Unikátní je zejména zasazení projektu do městské památkové zóny, jejíž charakter určují okolní secesní vily a historická usedlost Nikolajka. Díky jedinečné poloze na konci slepé ulice U Nikolajky jde o mimořádně klidné místo v zeleni. Umístění domů ve svahu nad Prahou poskytuje nádherné výhledy na město a do korun okolních vzrostlých stromů a dlouhodobě platí za velmi prestižní a vyhledávanou rezidenční adresu.

Po 13 letech práce přichází CENTRAL GROUP s nabídkou bydlení, které není pro každého

O výjimečnosti projektu však nesvědčí jen jeho lokalita, ale i exkluzivní standard provedení bytů i společných prostor. Fasády domů jsou obloženy kamenem, ve společných prostorách jsou použita skleněná zábradlí, luxusní obklady a dlažby či velká dřevěná okna s posuvnými francouzskými dveřmi. Vybavení jednotlivých bytů pak zahrnuje například luxusní dřevěné parkety, velkoformátové obklady a temperované dlažby v koupelnách, bezfalcové interiérové dveře a řadu dalších designových prvků. Byty ve vyšších podlažích jsou navíc vybaveny klimatizací, u větších bytů jsou v koupelnách navrženy hydromasážní vany.

A ještě něčím je projekt výjimečný. Svým příběhem. „Zrození Rezidence Park Nikolajka opravdu nebylo snadné. Zní to až neuvěřitelně, že příprava a realizace celého projektu trvala téměř 13 let. Dnes ale vidím, že výsledek za všechnu tu námahu a čas stál. Díky naší vytrvalosti tu vznikla exkluzivní limitovaná nabídka bydlení, které nemá na současném trhu obdoby a samozřejmě není určeno pro každého,“ říká Dušan Kunovský, předseda představenstva CENTRAL GROUP.

Byty jsou dokončeny, přesto mají zájemci možnost volby vnitřního vybavení

V obou viladomech je dohromady 105 bytů, v domě A se nachází celkem 68 bytů a dům B nabízí 37 jednotek. Zájemci si mohou vybírat z široké nabídky dispozic od účelně řešených 1+kk až po velkorysé penthousy 5+kk s rozlehlými střešními terasami a nádherným výhledem. V suterénech budov je dostatek prostorných parkovacích stání a sklepů pro uložení sezónních věcí.

I přes úplné dokončení projektu budou mít klienti možnost volby při výběru vnitřního vybavení svého bytu a barevného sladění interiéru. Část bytů je totiž kompletně dokončena a připravena k okamžitému nastěhování, zatímco u další části je možný výběr z široké nabídky exkluzivního vnitřního vybavení, a to již v rámci základní kupní ceny bytu.

„Pro snazší představu o vysoké kvalitě celého projektu a úrovni vnitřního vybavení bytů i společných prostor jsme pro zájemce přímo v domech připravili tři ukázkové byty, které je možné navštívit prakticky kdykoli po dohodě s naším prodejcem. Jsem si jistý, že při osobní prohlídce lokalita i projekt samotný každého zájemce doslova uchvátí,“ dodává Dušan Kunovský.

Exkluzivní byty až za 28 milionů bude prodávat speciálně proškolený tým

Unikátnost a výjimečnost tohoto bytového areálu a očekávaný obrovský zájem o projekt si zasluhuje i specifickou formu prodeje a nadstandardní klientský přístup. Proto společnost CENTRAL GROUP vyčlenila tým speciálně proškolených prodejců, kteří budou mít na starosti výhradně tento projekt a budou schopni uspokojit nejen česky, ale i anglicky a rusky mluvící zájemce.

„Již před oficiálním zahájením prodeje se u nás zaregistrovalo více než 400 zájemců. V prvních týdnech proto budeme přednostně pracovat především s nimi,“ uzavírá Dušan Kunovský.

Více informací o projektu a kompletní ceník bytů naleznete na www.park-nikolajka.cz.