Mladí lidé s penězi jsou lákadlem pro realitní kanceláře. Svoboda & Williams založili FeelHome

Boom na realitním trhu přiměl agenturu Svoboda & Williams k výraznému rozšíření záběru. Kromě obchodů s luxusními byty a podnikatelskými nemovitostmi se pustila rovněž do levnějšího bydlení.(ilustrační foto)

Boom na realitním trhu přiměl agenturu Svoboda & Williams k výraznému rozšíření záběru. Kromě obchodů s luxusními byty a podnikatelskými nemovitostmi se pustila rovněž do levnějšího bydlení.(ilustrační foto) Zdroj: Michael Tomeš_E15

Nová služba FeelHome se zaměří na nové i starší byty v cenovém rozmezí od 60 do 85 tisíc korun za metr čtvereční. (ilustrační foto)
Majiteli realitní kanceláře Svoboda & Williams jsou Prokop Svoboda (na snímku) a Marie Clare Williams.
Firmě Prokopa Svobody se v minulých letech podařilo proniknout také do segmentu komerčních realit typu kancelářských nebo logistických center, kde konkuruje velkým poradenským firmám.
4
Fotogalerie

Boom na realitním trhu přiměl agenturu Svoboda & Williams k výraznému rozšíření záběru. Kromě obchodů s luxusními byty a podnikatelskými nemovitostmi se pustila rovněž do levnějšího bydlení. Vytvořila kvůli tomu samostatnou značku FeelHome.

„Segment dostupného bydlení pro nás představuje další krok, kam expandovat,“ řekla Michaela Koudelová, obchodní manažerka Svoboda & Williams.

Nová služba se zaměří na nové i starší byty v cenovém rozmezí od 60 do 85 tisíc korun za metr čtvereční. Cílovou skupinou bude vyšší střední třída, konkrétně mladí pracující lidé včetně takzvaných hipsterů. Na mladé bude zaměřená také kampaň firmy.     

 

„Samostatnou značku jsme vytvořili kvůli tomu, abychom se odlišili od luxusního segmentu, na který se Svoboda & Williams tradičně zaměřuje,“ dodala zástupkyně realitní kanceláře.

Tím však plány na rozvoj byznysu firmy nekončí. S FeelHome chystá rovněž expanzi do krajů. Jedná již o spolupráci s několika lokálními developery. Samotná Svoboda & Williams má už několik let pobočku v Brně.   

Majiteli realitní kanceláře jsou Prokop Svoboda a Marion Clare Williams. Firmě se v minulých letech podařilo proniknout také do segmentu komerčních realit typu kancelářských nebo logistických center, kde konkuruje velkým poradenským firmám.