Slevomat nabízí nové domy od milionu

Ředitelka Slevomatu Marie Chytilová

Ředitelka Slevomatu Marie Chytilová Zdroj: e15/anna vackova

Po nabídce automobilů přichází Slevomat s dalším rozšířením služeb. Nabídkou, která v českém prostředí e-commerce doposud neexistovala.

„Zatím se nikdo nepokusil prodávat online rodinné domy a již první den ukazuje, že Slevomat se trefil do černého. Jen během dopoledne mělo o nabídku rodinného domu postaveného na klíč zájem pět zákazníků. To jen potvrzuje trend, že je velký hlad po netradičních a exkluzivních nabídkách,“ říká k projektu ředitelky portálu Marie Chytilová.

Zatímco napočátku byl Slevomat zaměřený na hromadné nakupování se slevou, během uplynulých šesti let se z jedno z největších českých online prodejců stala platforma pro inspiraci, kterou využívají stále bonitnější zákazníci.

Slevomat spustil prodej aut, jako první nabízí výběhový model Hyundai

„Aktuální nabídka nemovitostí funguje tak, že zákazník složí kauci deset tisíc korun, která jej opravňuje ke slevě na nízkoenergetivký dům. Na výběr jsou tři varianty stavby. V té nejlevnější je dům v hodnotě 1 359 000 korun nabídnut za milion deseti tisíc korun. Úspora tak činí přes 300 tisíc korun,“ doplnila Chytilová s tím, že na zákazníkovi je již jen vyřízení hypotéky a koupě pozemku.

S obdobnou nabídkou přišel před časem i slovenský Zlavomat, kde byla poptávka rovněž obrovská.