Zelené bydlení v Praze je dobrou investicí

Zdroj: Doma je Doma

8
Fotogalerie

Na severozápadním cípu starých Ďáblic se v současnosti staví rezidenční projekt, který se nese v duchu udržitelné výstavby a nabídne obyvatelům příjemné a zdravé bydlení v nově vznikajícím zahradním městě. Jeho jméno zní Evergreen.

Rostoucí zájem o lokalitu

Představuje zajímavou příležitost pro ty, kteří hledají bydlení v občansky vybavené, klidné čtvrti. Je-li bydlení atraktivní pro budoucí obyvatele, nabízí se samozřejmě také šance pro ty, kteří by rádi do rezidenčních projektů investovali a byty či nové domy v Ďáblicích nabízeli k pronájmu. Po bydlení, které je dostupné, udržitelné a nabízí perspektivu kvalitního života v přiměřené vzdálenosti od centra Prahy, v budoucnu jednoznačně poroste poptávka. Naopak lokality, které by výše zmiňované výhody splňovaly, budou ubývat. Developerská výstavba se tak přirozeně bude přesouvat do méně atraktivních míst na periferii hlavního města.

V rámci první etapy projektu je v současnosti volná přibližně dvacítka řadových domů o dispozicích 4+kk a 5+kk s vlastními zahradami. Řadové domy typu FAM nabízejí tři nadzemí podlaží, přičemž přízemí v přízemí se nachází dvojice garážových stání a samotné bydlení je doménou dalších dvou pater. Řadové domy typu 3A jsou prodávány s dedikovaným venkovním stáním, dvojici nadzemních podlaží tak plně dominují rezidenční prostory. S orientační cenou okolo 10 milionů korun jde o jeden z nejlepších poměrů mezi cenou a výkonem, který mohou rodinné domy na Praze 8 nabídnout.

Místo pro založení rodiny

Hledáte-li prostor k perspektivní investici, zaujme vás pravděpodobně zhruba desítka volných bytů v nabídce projektu Evergreen Ďáblice v ceně obvykle nepřesahující 5 milionů korun. Ty jsou na prodej výhradně s nejoblíbenější dispozicí 2+kk, ideální pro páry nebo menší rodiny. Užitná plocha přibližně 50 čtverečních metrů je synonymem pro dostatečně velké bydlení v Praze – ať již pro budoucí obyvatele, nebo pronajímatele.