BleskMobil šponuje konkurenci, kredit nově platí půl roku

BleskMobil

BleskMobil Zdroj: BleskMobil

Jednou z věcí, která nás brzdila v nadšení z předplacené karty BleskMobil, byla délka platnosti kreditu. Při minimální dobíjecí částce 200 Kč jsou pro některé uživatele tři měsíce jednoduše málo.

Po pár týdnech provozu ale BleskMobil překvapil. V jeho všeobecných obchodních podmínkách se objevila změna, platnost kreditu poskočila na 180 dní, tedy necelého půl roku. Plné znění příslušného odstavce VOP:

4.4 – Platnost Kreditu a podmínky čerpání:

Doba platnosti Kreditu činí 180 dnů od prvního přihlášení SIM karty s přednabitým Kreditem do Sítě, případně od navýšení (dobití) Kreditu způsobem stanoveným BLESKmobil. Pokud v průběhu platnosti Kreditu Účastník dále dobije svůj Kredit, prodlouží se platnost Kreditu o 180 dnů. Účastník je povinen vyčerpat Kredit během stanovené doby platnosti. Uplynutím této doby se zbývající Kredit považuje za vyčerpaný, avšak může být obnoven, pokud Účastník v průběhu doby trvání Smlouvy znovu dobije Kredit. BLESKmobil nevyplácí jakoukoli náhradu za nevyčerpaný Kredit.

Nezbývá, než BleskMobil pochválit a čekat, jak na šponování nabídky předplacených služeb zareaguje konkurence v podobě Vodafonu a T-Mobilu.