Fintech revoluce s E15. Právě vyšel prémiový speciál

E15 Premium Fintech

E15 Premium Fintech Zdroj: E15

Fintech
2
Fotogalerie

Svět technologií se stále více protíná i do světa financí. Tato oblast, označována jako Fintech, ovlivňuje nabídku, komplexnost a přesnost finančních služeb a do některých oblastí vnesla doslova revoluci. Na toto téma se proto začátkem března v hotelu Four Seasons v Praze uskuteční debata formou diskusní snídaně.

Debatu pořádá deník E15 v rámci série E15 Premium a je koncipována jako setkání a diskuse předních českých bankéřů, vrcholných manažerů z finančního sektoru, technologických a poradenských firem působících v České republice. Účastníci zde mají možnost se osobně setkat a prodiskutovat témata z oblasti finančních inovací a trendů a navázat nové obchodní vztahy.

Prémiový speciál Fintech si můžete objednat zde

Diskuzí provede Pavel Šiška, vedoucí partner Consultingu ve společnosti Deloitte, dále Anna Filipová z České spořitelny, Pavel Kysilka z 6CDAcademy a Jan Lamser ze společnosti Red Eggs. Moderátorem diskuze bude ekonom a analytik společnosti Cyrrus Lukáš Kovanda.

Řečníci se budou zabývat například tím, jak technologie a sociální sítě mění bankovnictví a pojišťovnictví, či jak bude vypadat bankovnictví za 10 let. Rozeberou se ale také i finanční inovace v České republice.

Na setkání dojde i k představení časopisu E15 Premium Fintech, který se věnuje nejrůznějším Fintech tématům - mileniálům a jejich vztahu k finančním službám, kryptoměnám, crowdfundingu, bankám a jejich investicím do IT či mnoha dalším oblastem.