I firemní IT vám může dělat radost

I firemní IT vám může dělat radost

I firemní IT vám může dělat radost

Štve vás vaše firemní IT, IT specialista, lidi z helpdesku, věčně nefunkční technika, nekřesťanské náklady na IT, čas strávený řešením problémů kolem IT, staré vybavení, padající server, pomalý výkon? Slyšíte slovo IT a dělá se vám zle?

Seznamte se s trendem budoucnosti. Cloudová infrastruktura už zachránila nejednu firmu před totálním selháním. Jedinečné know how firmy MyCom Solutions vyřeší otázku Vašeho IT beze zbytku, na korunu přesně vyčíslí měsíční náklady bez jakéhokoliv navýšení, postará se o Vaše zaměstnance a to vše vždy s nejmodernějším vybavením.

IT nekompromisně podle vašich představ

Zajištění dostatečně kvalitního IT zázemí s sebou nese nemalé jednorázové investice do serverů, licencí, koncových pracovních stanic, programového vybavení a tak dále. Majitelé firem proto dost často přistupují ke kompromisům, aby tyto investice co nejvíce eliminovali a to kolikrát i s rizikem výrazného snížení kvality využívaných IT služeb.

Řešení od MyCom Solutions se Vám plně přizpůsobí a poroste s vašimi potřebami. Dokáže převést všechny programy, které používáte na vlastní infrastrukturu umístěnou v datovém centru, vybaví koncové uživatele nezbytným softwarem nutným pro každodenní činnost a poskytne plnohodnotnou podporu. Vy tak získáte neomezený přístup k datům odkudkoliv a kdykoliv. Služba se skvěle hodí i pro firmy s více pobočkami, které potřebují sdílet data a udržovat je všude neustále aktuální.

Cena a garance její výše - to je ta hlavní jedinečnost!

IT se někdy přirovnává ke stavebnictví. Na začátku se dohodne cena za projekt, která v průběhu času naroste o takzvané vícenáklady. Ano, občas dojde k neočekávaným situacím, ale s tím se už v MyCom počítá. Nikdy se nestane, že by se domluvená částka za služby jakkoli měnila a to ani tehdy, když zákazník využívá výrazně většího výkonu serverů nebo datového úložiště. Překvapení v podobě nečekaných výdajů se nedočkáte.

Další výhodou je úroveň a variabilita uživatelské podpory. V jednom případě si je schopen klient tyto služby pokrýt z vlastních zdrojů stávajícím zaměstnancem a v tom druhém může využít široký tým techniků, kteří pomohou vyřešit jakoukoli banalitu přímo u zákazníka.

Data v “cizích rukou”? Ještě stále se toho bojíte?

Obavy ze ztráty dat jsou naprosto pochopitelné, a proto je toto řešení navrženo tak, abyste mohli usínat klidně a beze strachu.

Ondřej Nový, obchodní ředitel firmy MyCom Solutions k tomu dodává: „Často se v praxi setkáváme s názorem, že nejbezpečnější uložení dat je na vlastním serveru, kam mám přístup jen já. Většinou to říkají lidé, kterým se ještě nikdy žádná “nehoda” nestala, nikdy jim nezkolaboval server a nebyli třeba 2 dny bez přístupu do systémů, nepostihla je živelná pohroma a nebo prostě jejich zaměstnanci ještě neudělali žádnou chybu. Osobně jsem přesvědčený, že svěřit se do rukou profesionálů je vždy ta nejlepší cesta.”

Čas, který jste běžně investovali do IT, můžete využít daleko efektivněji, pokud svěříte svá data do rukou profesionálů.

www.mycom.cz.