Jak zabezpečit koncové stanice před počítačovými hrozbami

Ilustrační foto

Ilustrační foto Zdroj: Eset

Společnost ESET vydává novou řadu produktů pro firemní a SMB zákazníky ESET Endpoint Antivirus 5 a ESET Endpoint Security 5, které navazují na předchozí produkty Business Edition. Proč se vyplatí přejít na nové verze počítačové ochrany? V prvé řadě nabízejí spolehlivější ochranu vůči všem typům virů a škodlivého software, přinášejí ale i řadu nových užitečných funkcí.

Základem pro aktuální firemní řešení od společnosti ESET je špičková antivirová ochrana, která zabezpečí počítače před nově vznikajícími hrozbami včetně virů, rootkitů, červů a spywaru. Software využívá technologii ESET Live Grid, což je nepřetržité skenování založené na technologii cloud, které zvyšuje rychlost a snižuje riziko falešných poplachů na minimum.

Pro optimální výkon tato firemní řešení využívají kontrolní technologii založenou na whitelistingu „bezpečných souborů“, které se porovnávají s databází hrozeb na základě reputace. Mohou se také pochlubit vylepšenou vzdálenou správou klientských stanic ESET Remote Administrator.

Produkt byl navržen s důrazem na nízkou zátěž systému a optimalizován tak, aby dokonale vyhověl libovolnému prostředí a přitom zajistil maximální úroveň bezpečnosti.