Netflix zpřístupnil první mobilní hry, počítá i s offline tituly

Stranger Things: 1984

Stranger Things: 1984 Zdroj: Google Play

Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
5
Fotogalerie

Netflix po několika měsících testování u své mobilní aplikace pro Android zpřístupnil i mobilní hry. Vývojáři se odhodlali k bezprecedentnímu kroku, kterým chtějí posílit svou pozici na zábavním trhu. 

Pokud vám nestačí tisíce dostupných filmů a seriálů, můžete si nově zahrát pět videoher. Nebudete potřebovat žádné speciální předplatné, ale vystačíte si s tím stávajícím. Hry nebudou mít žádné reklamy a ani in-app nákupy, a najdete je na samostatné obrazovce mezi stávajícím video obsahem.

Stačí si v Netflixu vyhledat záložky Hry (Games), odkud si můžete hry stáhnout do telefonu či tabletu s Androidem, a to bez regionálního omezení na celém světě. Hry je možné hrát v jednu chvíli u všech vašich zařízení, která jsou přihlášena k vašemu profilu. Jediné omezení je to, že se hry nebudou ukazovat u dětských profilů. V případě, že máte nastavený rodičovský zámek, bude třeba stejný PIN použít i pro zpřístupnění herního obsahu.

Netflix počítá i s horší dostupností signálu, některé hry sice budou muset být neustále online, počítá se však i čistě s offline tituly. Ovládání je čistě dotykové, alespoň v současné době Netflix vylučuje kompatibilitu s herními ovladači. Pro přihlášení ke hře je třeba Netflix účet, resp. profil, pod nějž se budou výsledky ze hry zaznamenávat. První pětice her je jen začátek, v následujících týdnech a měsících budou do aplikace Netflix postupně přibývat další exkluzivní hry.

Dostupné hry:

Další články ze světa technologií najdete na webu mobilmania.zive.cz >>>