PROZETA VIRTUÁLNÍ DATACENTRUM

PR

PR Zdroj: PR

Je cloudové řešení poskytující služby IaaS+. Ve skutečnosti se jedná o Datacenter as a Service, tedy Datacentrum jako služba, která poskytuje všechny možnosti fyzického datacentra, tak jsou zákazníci zvyklí a to v kombinaci s výhodami cloudu.

▪ Náhrada datacentra:
Hardware - servery, storage, síť a další appliance
Software - virtualizace, správa, monitoring
Služby - kolokace, konektivita, správa ▪ Více než datacentrum:
Nulové náklady na správu
Přidávání nových funkcionalit a vylepšení v čase
Přesně definovaná služba, cena a SLA

Virtuální datacentrum PROZETY nabízí svým českým zákazníkům Vysokou dostupnost a výkon. Služby jsou poskytované ze 3 datových center v Praze, což umožňuje předejít celkovému výpadku služby I při výpadku celého datacentra. PVDC je nastaveno pro vysokou zátěž a připraveno pro maximální šíři využití zákazníky z různých oborů.
Samozřejmostí je 24×7 podpora lokálními odborníky s orientace na zákazníka i jeho individuální požadavky. Telekomunikační operátoři a poskytovatelé služeb ocení nativní podporu vice instancí, která umožňuje přeprodej cloudových služeb vlastním zákazníkům I poskytování public cloudu. Jako u všech našich služeb klademe velký důraz na bezpečnost. PROZETA je certifikova S cloudem od PROZETY se můžete plně soustředit na své zákazníky a investovat čas I peníze do jiných oblastí, než je tradiční IT. PROZETA je stabilní česká firma, poskytující služby a prodej síťového HW od roku 1991. Jsme partnerem společností Cisco Systems, Intel, Arista Networks. Naše cloudové služby jsou certifikované v programu Cisco cloud and managed services. VÝHODY VIRTUÁLNÍHO DATACENTRA PRO ZÁKAZNÍKY Snížené náklady Bez nutnosti počáteční investice do HW. Provoz v OPEX modelu. Garantujeme snížení nákladů na existující infrastrukturu a provoz IT Flexibilní a robustní infrastruktura Umožňující dostat výkon a kapacitu skutečně na vyžádání dle vašich potřeb. IT outsourcing Převeďte odpovědnost za správu IT na nás, postaráme se o vaši virtuální infrastrukturu. S námi dostáváte odhodlaný tým fungující jako součást vaší firmy. IT náklady pod kontrolou Využijte jen to, co skutečně potřebujete. Rozdělte své náklady mezi týmy, projekty I zákazníky. S námi skutečně uvidíte, kam jdou vynaložené prostředky. Vždy na míru Nevěříme na jedno řešení pro každého. S naší pomocí dostanete služby odpovídající vašim požadavkům dnes a připravené na ty zítřejší. Always on Snižte svá rizika, už žádné výpadky. S naší infrastrukturou garantujeme maximální dostupnost potřebnou pro 24/7 provoz. Bezpečnost Zabezpečená datacentra, síťová infrastruktura, bezpečnostní procedury. Dvojí autentifikace. ISO 27001 certifikace. Udržíme vaše data v bezpečí Rychlé spuštění služeb Virtuální datacentrum je navrženo tak, aby maximálně podpořilo váš business, kreativitu a schopnost spustit služby dle vašeho plánu. MY se staaráme, zatímco vy se můžete věnovat svým zákazníkům.

www.prozeta.eu