The Future NOW: konference o digitalizaci, inovacích a lidech

Zdroj: ABSL

Nový normál. Digitální transformace a inovace s pomocí technologií, které umožní hladké fungování i v době mimořádných situací a krizí. Nástup robotů a umělé inteligence. Zavádění disruptivních obchodních modelů a strategií umožňujících expanzi i v časech zpomalení ekonomiky. Rozvoj talentů v době většinové práce z domova. To jsou výzvy, které dnes stojí na čelních příčkách firemních priorit.

Jak a proč inovovat zaběhlé procesy? Jak využít digitálních technologií a změnit způsoby práce i komunikace se zákazníky? Jak vzdělávat zaměstnance, čím je motivovat a jak spolupracovat s novými kolegy vybavenými umělou inteligencí? Jak nejlépe vytěžit data a jak zvýšit zákaznickou zkušenost? To je jen zlomek témat, kterým se bude věnovat digitální konference ABSL ve dnech 10.-12. listopadu 2020. Letos se jí můžete zúčastnit online, z pohodlí své domácí kanceláře!

  • Nejnovější trendy nastíní více než 60 specialistů na digitální transformaci, zavádění inovativních technologií, motivaci, vzdělávání a řízení zaměstnanců, designování pracovního prostředí a implementaci nových disruptivních strategií.
  • Inspirativní projekty představí 70 expertů ze světa podnikových služeb, oboru, který do pěti let převezme v rámci české ekonomiky dominantní postavení.
  • Zkušenosti s přechodem na nový normál a inovacemi světového byznysu předají profesionálové z místních IT, servisních a inovačních centrech mezinárodních společností.

ABSL

Registrujte se a zúčastněte se konference roku o moderních službách a inovacích světových firem. Na programu je více než 60 online přednášek a 15 inspirativních videí v rámci samostatné sekce ABSL Akademie, která slouží k profesnímu rozvoji zaměstnanců IT, servisních a inovačních center, virtuální výstava partnerů konference, možnosti bezplatného koučingu v oblasti osobního rozvoje a mnohem, mnohem více!

Připojte se k 1000 účastníků! KONFERENCE JE ZDARMA!

K partnerům akce patří Skanska, Deloitte, The Hackett Group, McKinsey, Colliers, SAP, CTP, ScanService, Winshuttle, Neoris a další.