V Praze a okolí začal pozemně vysílat Slovak Sport 1

I TOP fotbalistu Robina van Persie budou moci diváci v přímém přenosu na novém kanálu Slovak Sport 1 vidět.

I TOP fotbalistu Robina van Persie budou moci diváci v přímém přenosu na novém kanálu Slovak Sport 1 vidět.

Televizní stanice Slovak Sport 1 začala o víkendu pozemně vysílat v Praze a okolí. Zaměřit se chce na sportovní přenosy, včetně zápasů fotbalové Premier League. Informoval o tom provozovatel regionální sítě Prague Digital TV.

„Diváci v dosahu našich vysílačů budou mít možnost sledovat zápasy Premier League a dalších sportovních zážitků například hokeje, tenisu, basketbalu, házené a jiných sportů,“ uvedl jednatel Slovak Sportu Robert Greguš.

Slovak Sport.tv je nově vzniklá soukromá televize, která chce konkurovat zahraničním sportovním stanicím. Vysílat bude exkluzivní přenosy a záznamy z nejrůznějších sportů.

Pražská regionální síť nový sportovní kanál zařadila poté, co na začátku měsíce ukončila vysílání ČT Sport ve vysokém rozlišení (HD). Do budoucna se Prague Digital TV chce věnovat programům se zpravodajsko-informační, kulturní, dokumentární, hudební a sportovní tématikou.

Regionální síť Prague Digital TV vysílá v lokalitách Strahov, Ládví a Zelený pruh. Svým signálem pokrývá oblast zasahující také středočeská města Kladno, Mělník, Benátky nad Jizerou nebo Říčany.

Na začátku měsíce v Praze a okolí začala vysílat další sportovní stanice Sport 5. Program pokrývající zhruba dva miliony lidí by se do budoucna mohl rozšířit na celé Česko.

Sportovci chtějí trestat bývalé bafuňáře Sazky