VMware propojil výhody veřejného cloudu a virtuální infrastruktury

Cloud

Cloud

Společnost VMware představila novinku VMware vCloud® Hybrid ServiceTM. Jedná se o cloud provozovaný společností VMware a vybudovaný na ověřené platformě VMware vSphere®. Jednotná platforma umožní bezproblémově přizpůsobit datová centra zákazníků pro cloud.

Uvedením služby VMware vCloud® Hybrid ServiceTM udělal VMware další významný krok k radikálnímu zjednodušení IT. Nové řešení spojuje výhody virtualizace VMware a technologie softwarově definovaných datových center s rychlostí a pružností služeb veřejného cloudu, které zákazníci vyžadují.

vCloud Hybrid Service plynule rozšíří software VMware, který využívají stovky tisíc zákazníků, do oblasti veřejného cloudu. To znamená, že zákazníci budou moci využívat stejné funkce, nástroje, síťové i bezpečnostní modely v rámci on-premise i off-premise prostředí. Díky ‚obrácenému‘ přístupu, který umožní zprovoznit nové i stávající aplikace kdekoliv, dokáže tato služba překlenout most mezi privátním a veřejným světem bez sebemenších kompromisů.

„Abychom si dokázali udržet konkurenční výhodu v mezinárodním prostředí, naše IT a provozní oddělení potřebuje pružnost a efektivitu, kterou slibuje veřejný cloud,“ řekl Julio Sobral, senior viceprezident pro obchodní aktivity ve společnosti Fox. „Bohužel nemáme možnost začít od nuly, proto vidíme vCloud Hybrid Service jako potenciální řešení, které zajistí Fox International elastičtější platformu podporující nasazení systémů po celém světě. Díky spolupráci s technologickými partnery jako je VMware můžeme rozšířit svou stávající infrastrukturu o výhody veřejného cloudu, a získat tak to nejlepší z obou modelů.

CloudCloud

Klíčové vlastnosti řešení VMware vCloud Hybrid Service:

Neutralita aplikací
vSphere, takže zákazníci získají stejnou úroveň dostupnosti a výkonu v rámci veřejného cloudu bez nutnosti změnit nebo přepsat své aplikace.

Plynulé propojení a bezpečnost
VMware vCloud Hybrid Service umožní zákazníkům využít virtuální sítě k bezpečnému rozšíření stávajících sítí 2. a 3. vrstvy z jejich datového centra do vCloud Hybrid Service.

Spolehlivé prostředí pro kritické podnikové aplikace
Řešení vCloud Hybrid Service založené na platformě vSphere zajistí automatickou replikaci, kontrolu a vysokou dostupnost pro kritické podnikové aplikace. Využívá při tom pokročilé funkce platformy vSphere včetně VMware vMotion®, High Availability a vSphere Distributed Resources Scheduler™.

Zjednodušená správa
vCloud Hybrid Service nabídne zjednodušenou správu, uživatelé budou moci využívat stejné nástroje a procesy, jako využívají nyní, a spravovat on-premise i off-premise prostředí. vSphere administrátoři budou moci sledovat, spravovat a migrovat virtuální servery z vSphere klienta prostřednictvím volně dostupného pluginu vCloud Connector.

CloudCloud