WEXO - slovenský kryptoměnový fintech startup vstoupil na český trh

Zdroj: CRYPTON DIGITAL SE

Technologická společnost CRYPTON DIGITAL, SE expanduje na náš trh. První kancelář se otevřela v Praze. Nosným produktem, s kterým přichází, je fintech platforma WEXO. Ta nabízí majitelům kryptoměn moderní funkce v bezpečném prostředí.  

Platforma WEXO byla slovenskému trhu představena teprve v červenci a již oslovuje i naše krypto nadšence. Přes WEXO můžete kryptoměny nejen prodávat nebo je ukládat do kryptopeněženky, ale také pohodlně měnit mezi nejznámějšími kryptoměnovými páry. Aktuálně WEXO pracuje  s těmito kryptoměnami: Bitcoin, Ethereum a Litecoin a stablecoiny Tether a TrueUSD (digitální měny se stabilní hodnotou).

V těchto dnech přidali vývojáři vlastní trezoring. A vše do konce roku podpoří spuštění mobilní aplikace WEXO pro Android a iOS.  

,,Vývoj se řídí vlastní roadmapou, kterou se nám daří plnit a tak i naši partneři WEXO sledují pokrok a růst projektu. Uživatelům dodáváme stále nové možnosti a funkcionality. Jejich počet tak rychle narůstá a to nás stále motivuje k posunu vpřed,” uvedl Milan Božik, spoluzakladatel a CEO společnosti CRYPTON DIGITAL, SE. 

Milan Božik, spoluzakladatel a CEO společnosti CRYPTON DIGITAL, SEMilan Božik, spoluzakladatel a CEO společnosti CRYPTON DIGITAL, SE | CRYPTON DIGITAL SE

Trezoring WEXO se zúročením

Funkci trezoringu známe od světových nebo i našich českých společností. WEXO přišlo s novinkou. Účet WEXO klientům prostřednictvím trezoringu umožňuje zúročit své volně ležící kryptoměny. Ty jsou na zvolenou dobu klientem uzamčeny a po uplynutí tohoto období klient obdrží pevně stanovenou odměnu v dané kryptoměně.

Podívejte se na aktuální video platformy WEXO

Šance pro investory

WEXO přichází nejen s atraktivním uživatelským prostředím pro vlastníky kryptoměn, kteří hledají komplexní řešení pro jejich používání, ale i s šancí pro české investory stát se podílníkem a tedy součástí rostoucího projektu.

,,Řekli jsme si, že tuto možnost chceme dát i českému trhu, protože WEXO od první myšlenky myslelo na český trh. Pocházíme sice ze Slovenska a CRYPTON DIGITAL, SE je slovenská společnost, ale WEXO produktově od začátku zastřešuje naše česká společnost. Rozhodli jsme se okruh podílníků WEXO uzavřít na počtu 7000. Zbývají poslední podíly, s kterými se fanoušci mohou stát součástí naší platformy WEXO. Očekáváme, že tento cíl splníme do konce tohoto roku a potom přijde samozřejmě něco nové. Jiná forma, jak se budou most nadšenci fintech a kryptoměn zapojit jako investoři, opět v nějaké jiné podobě,” vysvětlil Milan Božik z CRYPTON DIGITAL, SE.   

CRYPTON DIGITAL SE

Společnost začala rozvíjet své aktivity i v Maďarsku a Polsku. WEXO počítá v roce 2021 s několikanásobným nárůstem uživatelů a tomu přizpůsobuje i infrastrukturu projektu.

Autorem a vývojářem projektu WEXO je CRYPTON DIGITAL, SE. Produktově služby projektu aktuálně zastřešuje česká partnerská společnost UPDN ONE, s.r.o. s bohatými zkušenostmi na finančním trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastních zdrojů, nabízí však i možnost stát se podílníkem projektu WEXO a profitovat tak ze zisku inovativní společnosti.

CRYPTON DIGITAL SE