Mezinárodní festival filmové hudby SOUNDTRACK Poděbrady se blíží

Fotogalerie festivalu

Fotogalerie festivalu Zdroj: SOUNDTRACK Poděbrady

Fotogalerie festivalu
Fotogalerie festivalu
Fotogalerie festivalu
Fotogalerie festivalu
Fotogalerie festivalu
8
Fotogalerie

Lázeňské město Poděbrady bude 30. 8. - 2. 9. 2018 opět hostit Mezinárodní festival filmové hudby a multimédií SOUNDTRACK Poděbrady - interaktivní zážitek pro všechny věkové skupiny, kombinace hudby a moderních technologií, video projekcí a bohatého zábavního programu v lázeňském parku.

Festival je jedinečný nejen zaměřením na filmovou hudbu, ale také orientací na nové formy umění, multimédia a nejmodernější technologie, proměňující pasivní poslech hudby v interaktivní zážitek a nabízí mezinárodní program největších hvězd filmového hudebního průmyslu. Za vznikem festivalu stojí producent, skladatel, textař a také autor filmové hudby, Michal Dvořák, člen skupiny Lucie, iniciátor a vizionář oceněný několika hudebními cenami.

"Jsem nadšen, že můžeme navázat na minulý ročník a nabídnout českému publiku další světové premiéry, jakými jsou koncerty Čechomoru - Rok ďábla, profilový koncert Ondřeje Soukupa a unikátní provedení hudby k hernímu hitu Kingdom Come: Deliverance. Letos budeme mít mimo jiné tu čest přivítat světoznámého hudebního skladatele Erica Serra, který stojí za soundtrackem k jednomu z nejzásadnějších sci-fi filmů vůbec - k Pátému elementu nebo hollywoodskému blockbusteru - James Bond: Zlaté oko.": říká Michal Dvořák, zakladatel a ředitel festivalu SOUNDTRACK Poděbrady.

Hlavní hudební program festivalu proběhne v moderní kryté koncertní hale na louce u jezera naproti zámku. Již tradičně jej doplní atraktivní program pro všechny věkové kategorie - koncerty, filmové projekce, workshopy, výstavy, program pro děti, tančírna a mnoho dalšího.

Program v lázeňském parku a na poděbradské kolonádě je zdarma. Lístky na hlavní program můžete zakoupit v prodejních sítích přes webové stránky festivalu http://soundtrackfestival.cz.