Nebankovní půjčky lákají flexibilitou a dostupností

Zdroj: AsisTeam s.r.o.

V dnešní době jen málo lidí může říct, že nikdy nepotřebovali půjčku. Chcete-li si pořídit auto, vlastní bydlení či dražší spotřebiče, pravděpodobně se jí nevyhnete, velmi často lze však půjčkou řešit i krátké období nedostatku před výplatou, rodinnou dovolenou nebo dárky k Vánocům. Naštěstí na našem finančním trhu působí celá řada nebankovních společností, které se snaží vyjít vstříc půjčkami na míru.

Získat i vyřídit nebankovní půjčku je zcela jednoduché

Obrovskou výhodou nebankovního sektoru je, že si v něm může půjčit téměř každý, zatímco banky bývají o něco přísnější. Zajímají se o výši a pravidelnost vašeho příjmu, zápis v registru, často vyžadují ručitele... U nebankovních společností má šanci i žadatel s negativní platební historií. Sjednání přes internet je ve většině případů samozřejmostí, nečekají vás tedy zdlouhavé telefonáty ani návštěvy na úřadě.

Vyřízení bývá navíc doslova bleskové. Rychlé online půjčky, dostupné pouze v nebankovním sektoru, díky automatizaci vyhodnocování žádostí umožňují odeslat peníze na váš účet již do pěti minut. Existují dokonce půjčky o víkendu, kdy bankovní převody nefungují - v takovém případě vám peníze doveze kurýr.

Účelové půjčky, nebo finanční injekce před výplatou? 

Ačkoliv je nejpopulárnějším finančním produktem nebankovního sektoru již zmíněná krátkodobá půjčka, rozhodně se nemusíte obávat ani účelových úvěrů. Stručně a jasně, půjčit si lze třeba jen tisícovku, ale klidně i pár milionů. Úroky sice mohou být vyšší než u bankovního úvěru, když však umíte dobře vybírat, rozdíl bude téměř nulový. Stačí si v některém z praktických srovnávacích portálů zadat kýžené parametry, a hned zjistíte, u koho se vám konkrétní typ půjčky vyplatí nejvíc.

Hypotéka v nebankovním sektoru

Nebankovní půjčka na bydlení zaujme všechny, kdo se chystají na koupi nemovitosti, stavebního pozemku či rekonstrukci bydlení. Účelový úvěr může vyřešit také přenice o spoluvlastnické či dědické nároky nebo vám pomoci ke členství v bytovém družstvu. U společnosti Asisteam ho získáte bez nahlížení do registru dlužníků, a to již do deseti dnů. Na výběr budete mít také možnost financovat bydlení prostřednictvím půjčky neúčelové, tzv. americké hypotéky. Dobu splatnosti lze nastavit až na 25 let.