Prague Property Forum 2019: vše o digitální budoucnosti realit

Zdroj: Archiv Property Forum

Již třetím rokem se v Praze koná mezinárodní konference Prague Property Forum. Realitní investoři, bankéři, developeři, zakladatelé proptech firem, architekti, poradci a znalci v oboru oceňování se sejdou 4. června v Cubex Centru, aby zhodnotili potenciál českého realitního trhu z mezinárodní perspektivy. Akce opět přilákala respektované přednášející, z nichž někteří v ČR vystoupí vůbec poprvé. 

“Program Prague Property Fora 2019 je zaměřen na technologie a inovace, které rychle proměňují trh s nemovitostmi. Digitalizace ovlivňuje celý cyklus realitního developmentu počínaje návrhem budovy, přes projektový management, pronájem a prodej až po dlouhodobou správu nemovitosti. Nejde jen o novostavby. Také stávající budovy v provozu mohou řadu inovací implementovat. Těší mě, že zástupci společností, které taková řešení připravily nebo je již užívají, přijali naše pozvání a budou s námi své zkušenosti sdílet,“ říká Csanád Csürös, ředitel společnosti Property Forum, která akci spolupořádá.     

Celodenní program konference pokrývá široké spektrum témat. V úvodu promluví představitelé evropského vedení RICS, uznávaný ekonom Tomáš Sedláček a mezinárodní proptech odborník James Dearsley. Následovat budou panelová diskuse o středoevropském trhu realitních investic a sekce o jednotlivých tržních segmentech. Přednášející budou Jamesem Dearsleym vyzváni, aby představili, jak technologie ovlivňují jejich realitní obor.   

Archiv Property Forum

Druhá konferenční sekce bude zaměřena na zkušenosti uživatelů. Různorodá skupina odborníků promluví o chytrých budovách, trvale udržitelném realitním developmentu a také o moderním pracovním prostředí. Třetí sekce bude věnována současným trendům na hotelovém a retailovém trhu a také vlivům digitalizace na oceňování nemovitostí. Na závěr akce se účastníci mohou těšit na představení tuzemských prop-tech společností.    

Prague Property Forum se koná v úterý 4. června 2019 od 9 do 16.30 hodin v Cubex Centre v Praze 4. Organizátoři očekávají, že na akci vystoupí 30 přednášejících a že se jí zúčastní více než 200 realitních odborníků. Akci společně pořádá Property Forum,přední mediální a eventová platforma, která na středoevropském realitním trhu působí již téměř 10 let, a RICS, mezinárodní oborová organizace realitních profesionálů. Sdružuje více než 140 000 odborníků, kteří působí ve 146 zemích světa. V České republice má více než 100 členů.