Rituals Cosmetics uvádí na trh dvě nové kolekce

Zdroj: Rituals

Kosmetika Rituals dnes uvádí na trh dvě zbrusu nové kolekce Homme a Sport, které překvapí a nadchnou moderní muže a ženy osvěžujícími vůněmi, zklidňujícími texturami a inovativním složením. Tyto dvě prémiové kolekce jsou ideální pro lidi, kteří vyznávají aktivní životní styl, nebo pro ty, kteří hledají jednoduché, ale účinné řešení péče o tělo a péči o něj.

HOMME

Vysoce výkonné produkty pro péči o pleť, tělo a vousy

Nová a vylepšená kolekce Homme, kterou pohání příroda, nabízí odborný přístup k péči o mužskou pleť. Spojuje složení zaměřené na výsledky a komplexy složek přírodního původu a nabízí kompletní řadu vysoce účinných prostředků pro péči o tělo, obličej a vousy, které podporují péči o jeho pleť i pohodu.

Řada vyvinutá ve spolupráci s mezinárodní mužskou skupinou je odolná vůči potu, šetrná k vyrážkám při holení a má jedinečné složení pro péči o pokožku. Je však také podpořena osvěžujícími vůněmi,

zklidňujícími texturami a inovativním složením, které vytváří osvěžující zážitek od hlavy až k patě. Složení našich výrobků Homme se může pochlubit výjimečnými účinky na pokožku díky pevnému základu komplexů účinných složek. Využili jsem to nejlepší z přírody, produkty obsahují vitaminy E, C a B3, peptidy, ženšen, arganový olej a aloe vera.

Rituals

SPORT

Nabíjení těla, mysli a duše

V květnu bude také uvedena na trh zbrusu nová kolekce Sport, která je speciálně navržena pro aktivní životní styl. Ať už chcete nastartovat den s extra přívalem energie, nebo načerpat energii pro mysl a tělo po intenzivním tréninku, tato řada péče o tělo vždy pracuje stejně tvrdě jako vy. Díky technologii Power Recharge je vůně Sport navržena tak, abyste se cítili revitalizovaní. Díky tomuto jedinečnému spojení technologie vůní a účinných komplexů složek nabízí kolekce Sport vše, co potřebujete ke každodennímu maximálnímu výkonu.

Vůně Sport je vytvořena pomocí technologie Power Recharge a je navržena tak, abyste se cítili povzbuzeni. Svěží a ostré tóny citrusů, bergamotu a máty peprné, srdce plné pikantních květin, růžového pepře a zázvoru, které vyústí v suchý tón mechu a santalového dřeva.