V Praze byly otevřeny dvě nové prodejny Karl Lagerfeld

Interiéry obou nových prodejen jsou inspirovaném domem a kanceláří samotného Karla.

Interiéry obou nových prodejen jsou inspirovaném domem a kanceláří samotného Karla. Zdroj: Vermont

Prodejna v Palladiu má 130m2  a v OC Nový Smíchov 125 m2.
Prodejny aktuálně nabízí novou kolekci jaro/léto 2021.
3
Fotogalerie

Módní skupina Vermont, která exkluzivně zastupuje značku Karl Lagerfeld v České republice, otevřela dvě další prodejny Karl Lagerfeld. Nově tuto značku najdeme v pražském Palladiu a v OC Nový Smíchov. Svým zákazníkům nabízí zejména dámskou kolekci, doplňky, obuv, spodní prádlo a v aktuální kolekci i unisex kapsuli.

Oba interiéry přináší retail koncept, který je vzdušný, příjemný a sofistikovaný. Inspirován domovem a kanceláří Karla Lagerfelda, dekor zahrnuje luxusní mramorové, chromové a mosazné akcenty spárované se skicami jeho díla. Koberce jsou v duchu Karlových návrhů, jeden má kolem krajů červený okraj, který se podobá tomu, který Karl umístil na každý náčrt jako svou ochrannou známku.

Zakázkové červené židle a dřevěné podlahy jsou inspirované starožitným nábytkem a tradiční francouzskou architekturou sídla značky Karl Lagerfeld v Paříži.

V dnešní době je víc než kdy dříve důležité dbát na zdraví, proto se v prodejnách nachází u vstupu desinfekční prostředky, personál nosí respirátory a prostor prodejny i kabinek je pravidelně desinfikován.

Prodejny aktuálně nabízí novou kolekci jaro/léto 2021. Inspirací je budoucnost, která Karla Lagerfelda fascinovala. Pro tuto sezónu je typická kombinace ženského stylu s futuristickými detaily – měnící se barvy, transparentní materiály a strukturované siluety. V prodejnách je dostupná i limitovaná kolekce udržitelných doplňků z inovativních a eco-friendly materiálů - Karl Lagerfeld Amber Valleta.

Pro zákazníky nových prodejen jsou připraveny i exkluzivní dárky – k nákupu nad 8 999,- limitovaná taška juta shopper, nebo se zákazníci mohou zúčastnit soutěže o ikonickou kabelku Karl Lagerfeld.

Další prodejny Karl Lagerfeld se nachází v Praze v Nákupní galerii Myslbek, Westfield Chodov a v Ostravě ve Forum Nová Karolína.