Jak kombinovat denimovou bundu (7x jinak)

Fotografie

Fotografie Zdroj: internal

Hezká denimová bunda, a je jich stejně druhů, jako samotných džínů, je dobrá součást šatníku. Krom toho, že se jedná o nadčasovou záležitost a při dobré péči ji budete nosit i za dvacet let, dá se nekonečně kombinovat. 

Denim původně vznikl jako workwear. V době, kdy nebyly montérky a podobně, a denim nabídl dostatečně nezničitelnou variantu. Ač kvalita mnoha značek nedosahuje této úrovně, verzatilita 

S chinos - dvojitý denim (kalhoty a buď košile nebo bunda) je chození na ostří nože. Tudíž pokud máte hezké chinos v neutrální barvě, nešlápnete vedle. Alespoň na poslední příjemné dny podzimu. 

S bílým trikem nebo košilí a kravatou - to není žádná novinka. Naopak je to neosvědčenější kombinace. Samotné triko a třeba výše zmíněné chinos nebo košile, kravata

S černými džínami - jak již bylo zmíněno, dvojitý denim je nebezpečná záležitost, ale neoprané a hladké černé džíny fungují s modrou bundou dobře. Mezi další odstíny, které fungují, patří šedá a dokonce i bílá. 

S indigo džínámi - neopraný a temný indigo denim bude se světlejší bundou (nebo košilí) fungovat dobře. Ale při výběru si vezmětě někoho s dobrým okem a ostrým jazykem aby vám sdělil, jestli to skutečně vypadá dobře i na vás. 

S mikinou s kapucí - Asi každý módní blogger na sobě měl někdy tuhle kombinaci, aby vypadat dostatečně městsky a proto může působit jako klišé. Nicméně nenechte se tímto odradit. Vyhněte se barevným mikinám s logy, zvolte neutrální odstíny. 

S oblekovými kalhoty - proč nechat oblek v šatníku celý rok, obzvláště když nemáme kam pořádně chodit. Zkuste oblekové kalhoty k jemnému kašmírovému svetru, teniskám a denimové bundě. 

S kabátem - tenká bunda bez podšívky na bílém triku není dostačující na zimní počasí. Nicméně pokud na něj hodíte camel coat, nebudete to vypadat vůbec špatně. Stejně tak funguje i denimová košile.