Novinky od Converse (už nikdy to nebudou stejný tenisky)

Kolekce Converse Bugs Bunny

Kolekce Converse Bugs Bunny Zdroj: Converse

Kolekce Converse Bugs Bunny
Converse Feng Chen Wang
Converse Feng Chen Wang
Converse
Converse Feng Chen Wang
8
Fotogalerie

Když se řekne Conversky, všichni si představí to stejné. Pravděpodobně černá teniska s bílou podrážkou a bílými tkaničkami. Něco, co by obula sexy rocková hvězda někdy v druhé polovině minulého století. Ale Converse již léta dělá mnohem víc. 

Všichni bychom měli mít jedny Conversky. Téměř utomatická záležitost. Jako nošení roušek nebo používání deodorantu a čištění zubů. Pokud mají Converse nějaký problém, je to ikoničnost. Ta jedna bota, a je jedno v jaké barvě, která se nemusí líbit každému. Ač nechápeme proč. 

Converse má mnoho podob. Zaprvé, kolaborace se značkami a designéry nechaly vzniknout mnohému. Converse není jen obyčejná teniska. Je to možnost pro kohokoliv, jak si najít ideální boty. A pokud sledujete Converse, asi víte, že žádná jiná značka nedělá víc pro to, aby si každý našel to své. Jo mimochodem, tohle jsou jejich novinky. Protože i když není moc kam chodit, dobrý boty se neztratí.

Bugs Bunny

Umělá kožešina, vyšívaná aplikace mrkve nebo známé Looney Tunes logo, jsou zobrazeny na Chuck 70, Chuck Taylor All Star a Pro Leather. Kolekce obsahuje také mikiny a trička. Kolekce Converse Bugs BunnyKolekce Converse Bugs Bunny | Converse

Kolekce Converse Bugs BunnyKolekce Converse Bugs Bunny | Converse

ALL Terrain - zimní varianta

Doby, kdy nám maminky říkaly, že nemůžeme jít v zimě ven v teniskách, jsou nenávratně pryč. Kolekce dbá především na funkčnost v podobě voděodolných materiálů jako GORE-TEX nebo flís. Tlumené zimní barvy jsou doplněny o kontrastní barevné detaily, a přesto nepůsobí jak pěst a oko.  Converse All TerrainConverse All Terrain | Converse

Converse All TerrainConverse All Terrain | Converse

Feng Cheng Wang 

Tyto  Chucky vzbudily obrovský rozruch hned po premiéře na módních molech v New Yorku a Šanghaji na začátku letošního roku. Ikonickému designu Chucků byl dodán avantgardní nádech cílenou dekonstrukcí. Model spojuje dvoje Chucky v kontrastní oranžovo-béžové a černo-bíle variaci. 

Converse Feng Chen WangConverse Feng Chen Wang | Converse

Converse Feng Chen WangConverse Feng Chen Wang | Converse

Converse Feng Chen WangConverse Feng Chen Wang | Converse