Apartmány Pálavské vinohrady u Mikulova dokončeny

Společnost Pavlof s.r.o. dokončila výstavbu 30 apartmánů pod názvem Pálavské vinohrady ve vinařské vesničce Pavlov nedaleko Mikulova. Projekt v celkové hodnotě 50 milionů korun je již zcela vyprodán. První návštěvníci se mohou v apartmánech ubytovat od poloviny června tohoto roku, oznámila firma.

Výstavba apartmánů byla zahájena počátkem roku 2011, o deset měsíců později byl projekt z 90% vyprodán. „Zájem investorů o nákup apartmánů byl veliký. Připisujeme to především ideální lokalitě a stále rostoucí popularitě Pálavy jako místa celoroční aktivní dovolené pro rodiny i jednotlivce,“ zdůvodňuje zájem o projekt Zdeněk Janeček, spolumajitel společnosti Pavlof. „Svou roli určitě sehrály i další faktory, jako architektonické zpracování nebo šíře služeb, kterou hostům areálu Pálavské vinohrady nabízíme,“ dodává.

Pět apartmánových domů je umístěno ve svahu mezi vinicemi na okraji obce u břehu Mušovského jezera. Každý z domů zahrnuje ve dvou patrech šest prostorných bytů s kuchyňským koutem, vlastním sociálním zázemím a velkou terasou s výhledem na jezero. Užitná plocha bytů se pohybuje od 70 do 79 čtverečních metrů. K apartmánům náleží úložná kóje na sportovní vybavení a parkovací stání v areálu. Návštěvníci mohou využívat také vinařský sklep, patřící přímo resortu apartmánů Pálavské vinohrady, nebo řadu doprovodných služeb.

„Hosté mohou díky Klubu Pálavské vinohrady využívat slevy na vybrané sportovní, kulturní či vinařské akce, na místní tradiční produkty nebo na vstupy do zdejších zařízení a kulturních památek,“ vybírá z nabídky služeb Janeček. Pálavské vinohrady přivítají první hosty v polovině června, už dnes ale evidují řadu zájemců. „Poptávky máme na kratší i delší pobyty. Pavlov milují sportovci, rodiny s dětmi a samozřejmě všichni příznivci vína, skladba návštěvníků je tak velice pestrá,“ láká Janeček.

www.pavlof.cz, www.hotelpavlov.cz nebo www.palavskevinohrady.cz.