B3 Pankrác – ostrý start 2012

V nejžádanější lokalitě Prahy 4 roste do krásy nový kancelářský přírůstek. Výstavba rozsáhlého administrativního projektu s poněkud tajuplným názvem B3 Pankrác byla zahájena 1. února 2010 a její dokončení se plánuje dva roky poté – v lednu 2012.

Nová část projektu nabídne 10 000 m2 moderních kancelářských ploch a nadstandardních 561 parkovacích míst ve čtyřech podzemních podlažích, kde budou umístěny také skladové prostory pro potřeby nájemců. Dvě šestipodlažní křídla budou připojena k již existující budově. Celkem tedy projekt nabídne 27 000 m2 kancelářské plochy.

Mezi budovami vznikne střešní zahrada, která bude příjemným bonusem pro nájemce na pronajatém kancelářském patře. Budova B3 Pankrác tvoří součást celkového rozvoje oblasti, kdy je zároveň v blízkosti administrativní části projektu ve výstavbě bytový komplex Vivus a brzy také vznikne v okolí historické dominanty Pankráce – vodárenské věže – rozlehlý park.

Lokalita však má v rukávu ještě pár dalších trumfů: nabízí výbornou dostupnost městskou hromadnou dopravou (metro C a několik autobusových linek) i automobilem s napojením na dálnici D1 a Pražský městský okruh umožňující snadné dopravní spojení dalšími směry. Výhodou dané oblasti je i velmi dobře zavedená infrastruktura v okolí projektu, která je podpořena úspěšným obchodním centrem Arkády Pankrác.