Beethovenova 9. symfonie rozezní obří komplex O2 universum v Praze. Tohle chcete slyšet!

Pod taktovkou Emmanuela Villauma se rozezní Symfonie č. 9 d moll op. 125 Ludwiga van Beethovena.

Pod taktovkou Emmanuela Villauma se rozezní Symfonie č. 9 d moll op. 125 Ludwiga van Beethovena. Zdroj: Bestsport

Jak oslavit 30. výročí Sametové revoluce ve velkém stylu? No přece v největším multifunkčním kulturním a kongresovém centru ve střední Evropě, O2 universu v Praze! Neochuďte se o unikátní koncert věnovaný klíčovému milníku našich dějin. Jedinečná událost proběhne 13. listopadu 2019 od 20 hodin. Budete mezi diváky i vy?

Pod taktovkou velikána

Pod taktovkou Emmanuela Villauma se rozezní Symfonie č. 9 d moll op. 125 Ludwiga van Beethovena. Pražský filharmonický sbor doprovodí sólisté Joyce El-KhouryStéphanie d´OustracSimonem O´Neillem a Dmitrijem BelosselskimV Praze se představí čtyři vynikající sólisté, kteří by mohli Beethovenovu 9. symfonii bez problémů zpívat s těmi nejprestižnějšími světovými orchestry. Bude to jednoznačně zážitek,“ řekl šéfdirigent a hudební ředitel PKF — Prague Philharmonia Emmanuel Villaume.

Komplex pro 3 500 diváků

Nový multifunkční sál pojme pro koncert klasické hudby 3 500 diváků. „Ouniversum je nový multifunkční komplex, který Praze dlouhodobě chyběl, a který díky variabilitě svého prostoru nabídne nespočet možností jeho využití. Je schopen pojmout nejen kongresy a konference, ale také koncerty. I proto jsme rádi, že hned na začátku svého fungování bude O2 universum hostit velmi atraktivní Beethovenovu 9. symfonii, která patří mezi zcela zásadní díla. Věřím, že příznivci klasické hudby si najdou cestu do nového prostředí a že jim koncert v O2 universum přinese mimořádný zážitek,” říká Robert Schaffer, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Bestsport a O2 areny.

Chcete být u toho?

Ceny vstupenek se pohybují od 690 do 5 990 KčHistoricky první koncert klasické hudby se v pražském O2 universu uskuteční 13. listopadu 2019 od 20 hodin. Nezmeškejte svou šanci a sežeňte si vstupenku(y), dokud jsou místa. Chcete se potkat s účinkujícími umělci a získat autogram? Tak si pořiďte Platinum vstupenku. Ta vám vedle exkluzivní autogramiády a dalších benefitů, nabízí i jedinečnou příležitost si prohlédnout nový komplex O2 universum.

Necháte si ujít?Necháte si ujít? | Bestsport