Beroun málem ztratil vyhraný zápas

Berounští Medvědi odehráli další přípravný zápas. Pro prohře v Písku 1:3 nastoupili v úterý doma proti hráčům Benátek nad Jizerou. Dnes nastoupí v Berouně proti Písku.

Nepopulární letní příprava se hráčům prvoligového hokejového celku Berounští Medvědi změnila v „ledovou“. Na zimním stadionu v Berouně se dnes a zítra utkají se dvěmi soupeři.
Divácky zajímavý bude mač s tradičním rivalem z Písku, kterému berounští hráči budou chtít oplatit porážku z minulého týdne. Utkání se hraje dnes, 19. srpna, na berounském zimním stadionu od půl šesté večer.
Ostrý hokej očekává vedení klubu také v pátek 20. srpna. Berounští Medvědi se od pěti hodin odpoledne opět v Berouně utkají se švýcarským celkem EHC Visp. „Přípravné zápasy jsou často divácky vděčnější než ty soutěžní,“ předeslal ředitel klubu Berounských Medvědů Filip Vaněček. Jeho slova potvrdilo úterní utkání s Benátkami. V krásném boji vedli „Medvědi“ nad Benátkami už tři nula. Sérií vyloučení v poslední desetiminutovce však o vítězství skoro přišli. Zápas rozhodli domácí až v samostatných nájezdech. „Odehráli jsme dobré utkání, tedy pokud do něj nepočítáme posledních sedm minut zápasu. Vlastní nedisciplinovaností jsme dovolili soupeři vyrovnat a to už se nesmí opakovat,“ zhodnotil výkon mužstva Vaněček. Podle něj je také pozitivní, že tým vyhrál na samostatné nájezdy, ve kterých měl loni katastrofální úspěšnost
V přípravě čeká berounské hokejisty kromě následujících dvou dnů ještě zájezd do Tábora, a to příští čtvrtek 2. září. V úterý 7. září jedou „Medvědi“ hrát do Kadaně. Úvodní kolo první hokejové ligy se bude hrát 15. září. Berounský klub zahájí soutěž na ledě Jihlavy.