Beyoncé vystoupením na Super Bowlu prý umlčela kritiky

Beyoncé

Beyoncé Zdroj: Profimedia.cz

Americká zpěvačka Beyoncé v neděli strhla diváky Super Bowlu, tedy finále ligy amerického fotbalu. Její vystoupení v poločase zápasu v New Orleansu podle amerických médií umlčelo kritiky, kteří jí vyčítali, že při lednové prezidentské inauguraci Baracka Obamy zpívala státní hymnu na playback.

Beyoncé dnes také oznámila podrobnosti o svém letošním turné, které jí od poloviny dubna zavede do 20 měst v Evropě. Není mezi nimi Praha, ale například na počátku turné jednatřicetiletá hvězda zazpívá v Bratislavě.

Beyoncé svým vystoupením v poločase fotbalového zápasu umlčela pochybovače, napsal dnes list The New York Times. Beyoncé nejen prokázala, že umí zpívat, ale že umí bavit diváky na tak velké scéně, jako je Super Bowl, napsal recenzent agentury AP. Byla mnohem lepší než loni Madonna a nesrovnatelně lepší, než katastrofální vystoupení skupiny Black Eyed Peas v roce 2011, dodala AP.

Zpěvačka v pátek přiznala, že na Obamově inauguraci použila playbacku, protože se prý necítila dobře. Nyní ale uchvátila 73 tisíc diváků na stadionu i miliony u obrazovek, napsala agentura AFP. Zpívala vlastní hity a připojili se k ní i kolegyně z někdejší skupiny Destiny's Child, Kelly Rowlandová a Michelle Williamsová.