Bhútán - země velkých penisů

Bhútán

Bhútán Zdroj: Profimedia.cz

Himálajské království Bhútán by se mohlo nazývat „země velkých penisů“. Vyobrazení mužského přirození tu uvidíte na každém kroku nakreslené na zdech domů, vyřezané ze dřeva a hrdě umístěné nad vchodovými dveřmi nebo zavěšené z krovu.

Pocházel z Tibetu a do Bhútánu přišel, jelikož se doslechl, že místní ženy jsou vnadné a čhang (tradiční místní pivo) chutný. Světec svůj penis, nebo jak říkají Bhútánci „magický blesk moudrosti“, používal i k boji se silami zla. Jedné lidožravé démonce jím například vypíchl oko a donutil ji tak přestat škodit lidem a přejít na buddhistickou víru.

Dobrá polovina bhútánské populace, respektive bezmála všichni muži se považují za reinkarnaci Drukpy Künleje anebo alespoň za jeho věrné následovníky a podle toho se i chovají. Nejoblíbenější aktivitou mladých mužů je takzvaný „noční lov“, během kterého se v noci nepozorovaně vetřou, většinou oknem či krovem, domů k vybrané dívce, jejíž předchozí souhlas není podmínkou. Zatímco její rodiče spí, ukojí s ní svou touhu nebo se o to aspoň pokusí.

Bhútánská sexuální nevázanost má však i své stinné stránky. Časté záletnictví končí rozvrácenými rodinami a výjimkou nejsou ani vraždy či jiné násilné zločiny z vášně a žárlivosti. I v buddhistických klášterech, kde by se měl dodržovat přísný celibát, se šíří pohlavní choroby, a tři bhútánští mniši dokonce byli nedávno zadrženi v indickém Kalimpongu kvůli skupinovému znásilnění nezletilé dívky.

Bhútán, malba na domě.Bhútán, malba na domě. | Profimedia.cz

Takřka legendární slávy se dostalo jednomu z prvních bhútánských programů kontrolovaného rodičovství, při němž byla mužům, zatíženým příliš velkým množstvím potomků, nabízena sterilizace zdarma. Program skončil totálním fiaskem, protože i přes provedený chirurgický zákrok manželky sterilizovaných mužů znovu otěhotněly. Mohl za to „magický blesk moudrosti“ namalovaný na zdi domu?

Článek vyšel v časopisu Lidé a Země

Pornoherečka radí: Jak poznat velikost penisu, než se svlékne? Více zde>>>