Brandeis Clinic – lékařské centrum, které si zamilujete

Brandeis Clinic

Brandeis Clinic

V říjnu se v Praze otevřelo lékařské centrum Brandeis Clinic. Láká na stylové prostředí, špičkový tým i nejmodernější technologie.

Zakladatelka kliniky: „Věřím, že se u nás klienti budou cítit výjimečně.“

Paní Anna Brandejs je zkušenou manažerkou v oblasti estetické medicíny. Ta ji doslova uchvátila díky nekonečným možnostem a stále se rozvíjejícím technologiím. Rozhodla se proto vybudovat se svým mužem vlastní kliniku, zaměřenou nejen na plastickou chirurgii, ale i zubní lékařství nebo prevenci závažných onemocnění.

Brandeis Clinic vyniká nad konkurencí využitím nejmodernějších technologií, týmem vynikajících odborníků i nádherným prostředím. Sídlí v klasicistním Domě U Modré Růže, jehož citlivou přestavbu navrhl přední český architekt J. Pizinger.

15 nejmodernějších zákroků z oblasti plastické chirurgie

Na klinice se budou provádět všechny nejžádanější zákroky od liftingu obličeje, přes úpravy prsou, nosu, uší až po různé zeštíhlující postupy. Za všechny jmenujme neinvazivní liposukci speciálním laserem Palomar. Žhavou novinkou v oboru jsou pak zákroky kombinující odběr tuku z problémových částí těla a jeho následnou aplikaci do míst, kde je naopak žádoucí. Můžete tak dosáhnout přirozeného zvětšení ňader až o jedno číslo!

Zubaře už se bát nemusíte

Lékaři na Brandeis Clinic vám nejprve vše vysvětlí a díky svým zkušenostem a především nejmodernějšímu vybavení udělají vše pro vaše pohodlí. Provádějí tu jak běžná ošetření, tak i náročnější zákroky včetně zhotovení implantátů nebo kvalitních fazet, díky nimž získáte dokonalý úsměv během jediného sezení.

Zatočte s vadami na kráse

Vrásky, pigmentové skvrny, akné a další nedokonalosti pleti umí na klinice řešit hned několika metodami. Po konzultaci se specialistou vyberete tu nejvhodnější. Ať už to bude mikrodermabraze, chemický peeling metodou Acleara nebo laserové ošetření, můžete si být jisti, že tady jste v rukou těch nejlepších. Objednat se můžete i na revoluční epilaci účinnou metodou Palomar Vectus. Ošetření tímto přístrojem je zcela bezbolestné a především – má trvalý efekt.

www.brandeisclinic.cz, kde se můžete objednat na nezávaznou konzultaci.