Cibulkovi dalo hlas na 24 tisíc lidí

Šéf strany s nejdelším názvem na světě vložil do volební kampaně pár korun, získal statisíce.

/ROZHOVOR UVNITŘ/ Za málo peněz hodně muziky. Staré české pořekadlo by mohlo parafrázovat volební „úspěch“ strany někdejšího disidenta Petra Cibulky. Devětapadesátiletý šéf strany Volte Pravý blok www.cibulka.net může mít totiž po volbách do Evropského parlamentu důvod k radosti. Jeho strana zbohatla. Do kampaně vložila jen sedm a půl tisíce korun, od státu získá za hlasy voličů přes 708 tisíc.

„Úspěch se opakuje. V loňských krajských volbách jsme do kampaně nevložili ani korunu, ale díky našim volebním lístkům, s našim rozšířeným názvem, který je zároveň i volebním programem, jsme získali téměř dvaapůlkrát víc hlasů, než v předchozích volbách v roce 2004, do kterých jsme investovali na desítkách veřejných mítincích po Česku několik set tisíc,“ vypočítal Cibulka.

Zisk dá do boje

Letošní výsledek je o něco horší, než v eurovolbách před pěti lety. I tehdy však nedělal Cibulka žádnou volební kampaň. Získal 1,17 procenta hlasů, což mu zajistilo 825 tisíc korun. Peníze prý použije do dalšího „donkichotského“ boje. „Investuji do nadcházejících parlamentních voleb a posílení našeho úsilí zaměřeném proti vládnoucí kriminální falokracií a parlamentními pseudostranami,“ plánuje Cibulka.

Takřka nulová kampaň do europarlamentu oslovila 23 612 lidí, kteří do uren vhodili Pravému bloku hlas. Cibulka ovšem tvrdí, že jich mohl získat daleko více, jenže se nedostal do médií.

„Tak jako v každých volbách jsem se setkal pouze s nejtvrdší politickou diskriminací všech českých politických menšin ve všech rusko-českých masmédiích, včetně veřejnoprávní České televize, na kterou jsme už podali žalobu,“ říká opakovaně Cibulka, který přičítá hlavní díl úspěchu hlavně hlavně předlouhému názvu své strany. „Základní volební program jsme dali do našeho oficiálního názvu. Máme tak jistotu, že jej spolu s volebními lístky dostane každý z 8,5 milionu českých voličů,“ dodal Cibulka.

Cibulkův svět

Petr Cibulka je podle některých politologů idealista, který žije ve vlastním světě, kde jej neustále pronásledují agenti tajných služeb. „Už jste to někdy přehnali s drogami a probrali se ve světě, kde vás sleduje i eskalátor? Pak vítejte ve vesmíru Petra Cibulky,“ myslí si o muži se stále novými konspiračními teoriemi například novinář na volné noze David Garkisch.

Byť patří Garkisch k lidem, kteří by Pravému bloku hlas nedali, předsedovi strany s nejdelším názvem fandí. „Mezi unylými předvolebními agitkami fízlokratů není lepšího balzámu, než je jeho plamenný prorocký projev a snaha nacpat se před každý objektiv. Jeho e-mailové spamy sice asi neprodlouží penis, ale za to se říká, že smích prodlužuje život,“ uzavírá Garkisch.

Cibulkovy nářky o cenzuře někdy padnou na úrodnou půdu. Shoduje se s nimi například mediální expert Jan Potůček z Reflexu. A to v kritice České televize a její diskriminaci malých politických stran.

„Nikdo z velkých se však k Cibulkovi nepřidá, protože si nebude pod sebou podkopávat židli. A Kavčí hory? Darmo mluvit. I ty jsou svým způsobem závislé na velkých politických stranách. Tu jim odhlasují vyšší koncesionářské poplatky, tu zase digitální multiplex veřejné služby. Kdo by si to s nimi chtěl rozházet?“ tvrdí Potůček.

Věčný disident?

Petr Cibulka byl jedním ze signatářů Charty 77 a členem Jazzové sekce Svazu hudebníků. Před listopadem 1989 ho komunistická Státní bezpečnost opakovaně věznila. Celkem pětkrát. Z poslední vazby se dostal na svobodu až těsně po sametové revoluci. V porevoluční éře ho soud podmínečně odsoudil za zavinění dopravní nehody, kterou způsobil svou hrubou nepozorností.

Již na počátku devadesátých let minulého století zveřejnil část seznamu agentů a spolupracovníků StB, známou jako „Cibulkovy seznamy“. Ty nejprve vycházely na pokračování v Necenzurovaných novinách, poté vyšly knižně a později byly zveřejněny na internetu.

Části seznamů předal Cibulkovi David Eleder, který po listopadu 1989 pracoval v Občanské komisi ministerstva vnitra a v roce 1993 za nevyjasněných okolností zahynul. Cibulka se k němu nehlásí. „Eleder, je součást nějaké zpravodajské hry, která má zametat stopy. Protože pracuji už mnoho let se siderickým informačním kyvadlem, před časem jsem se začal zajímat, kdo stál za zveřejněním seznamů StB, ale vyšly mně děsivé informace,“ poznamenal.

Cibulka je členem strany Pravý blok, do jehož čela se dostal před devíti lety. Strana má 650 registrovaných členů. „Cibulka je rozvedený, má syna Tomáše s bývalou političkou a předsedkyní Unie svobody ,“ píše se o něm v internetové Wikipedii.

NEZKRÁCENÝ ROZHOVOR S PETREM CIBULKOU

Ve volbách do Europarlamentu jste získal jedno procento hlasů. Co říkáte na takový úspěch?

Zejména bych chtěl poděkovat za náš úspěch Bohu a jeho hierarchiím. Bez jejich podpory bychom s naší volební kampaní ve výši 7.500.-Kč takový úspěch nikdy nedosáhli! Dále bych chtěl poděkovat těm nejodvážnějším z českých občanů, kteří dokázali překonat strach z vládnoucí rusko-české kriminální fízlokracie a z jejich parlamentních kriminálních pseudostran=kriminálních mafií a rozhodli se za nás v těchto volbách kandidovat. Takových lidí je dnes v naší zemi bohužel jenom několik desítek a my naléhavě čekáme na další! Ti ostatní se podstoupit takové riziko ke škodě nás všech zatím neodvažují. Přízrak nepotrestaného komunistického teroru se už dvě desítky let stále vznáší nad celou českou společností, ve všech směrech ji dokonale dusí a paralyzuje a překonat tento strach dokáží zatím pouze jednotlivci. Za třetí bych chtěl poděkovat všem 23612 českým občanům, kteří dokázali překonali svoje znechucení z dnešní politiky, šli k volbám a dali svoji důvěru naší politické straně Volte PravýBlok www.cibulka.net, přestože nás všechna rusko-česká kriminální masmédia už od samého počátku naší existence téměř 100% bojkotují, a to včetnětzv. „veřejnoprávní“ České televize a rozhlasu. Chtěl bych naše voliče jako pětinásobný politický vězeň komunismu a nejčastěji trestně stíhaný a souzený občan dnešního
(post) komunismu ujistit, že dokud budu stát v čele naší politické strany, jejich důvěru nikdy nezklameme!

Není výsledek jen tím, že lidí přišlo k urnám málo a Vy máte hlavně disciplinované voliče?

Ukažte mně jednu jedinou neparlamentní stranu, jenž - kromě nehmotných, byť sebe originálnějších myšlenek - nemá svým voličům jinak co nabídnout, která má disciplinované voliče.
Disciplinované voliče mají naopak rusko-české parlamentní pseudostrany, které okupují všechna rusko-česká masmédia a z našich kapes korumpují své zmanipulované voliče!

Kolik má Vaše strana členů?

Máme 650 registrovaných členů.

Jak si vysvětlujete, že dvacet let po „sametové revoluci“ získáváte stále nové a nové příznivce?

Máme daleko nejlepší politický program a řešení ze všech politických stran a to ani nejtvrdší politická cenzura a diskriminace ve všech polistopadových masmédííchnedokáže před voliči stoprocentně utajit. Naše volební stránky www.cibulka.net jsou hojně navštěvované a volební lístky zatím cenzurovat nelze.

Jak hodnotíte volební kampaň? O Vaší straně přece moc voliči nevědí. Tedy na rozdíl od Dělnické strany, která měla – alespoň v médiích – daleko větší „propagaci“.

Nás rusko-česká kriminální fízlokracie - na rozdíl od Dělnické strany - rozhodně nemiluje! Proto na rozdíl od nich žádnou masmediální propagaci nemáme. Celá volební kampaň nás stála cca 7.500,-Kč. Za tuto částku jsme vytvořili naše volební televizní a rozhlasové spoty, které díky „veřejnoprávní“ České televizi prakticky nikdo z voličů neviděl, přestože, anebo spíše právě proto, že závažností svého obsahu patřily rozhodně k těm vůbec nejlepším. Viz http://www.youtube.com/watch?v=VDhfQ0-UxUA. Všechny volební spoty politických stran, kandidujících do Evropského parlamentu, byly vedením televize trestuhodným způsobem zařazeny do vysílání v ten vůbec nejméně sledovaný vysílací čas, tedy krátce po obědě, kdy jsou všichni voliči buď v práci, anebo ve škole. Proto byla volební účast tak nízká. Tak si „veřejnoprávní“ Česká televize, dodnes v rukou nejtvrdších komunistických kádrů, spojených s ruskou vojenskou okupací, představuje svobodu a demokracii! Proto naší nejsilnější volební zbraní zřejmě byly naše volební lístky s našim kompletním názvem, který je současně i našim základním volebním programem a naše volební stránky www.cibulka.net. Ty totiž zatím cenzurovat nelze! Jak mnohaleté zkušenosti ukázaly, jiným způsobem dnes nelze v rusko-českých masmédiích překonat jejich tvrdou politickou cenzuru a diskriminaci všech politických menšin! Volebním lístkům a Internetu tedy vděčíme za tento úspěch!

Pokud by Vás pustili do médií, jaký by byl – podle Vás – volební úspěch?

Prostot v masmédiích a prostorve sféře politické moci je přímo úměrný. Když nám dali alespoň v tzv „veřejnoprávních“ masmédiích 1%, když všechna ostatní privátní rusko-česká masmédia nás absolutně bojkotovala, získali jsme ve volbách 1%. Kdyby nám dali 30%, získáme 30%. Pouze proto - díky informačnímu monopolu - mají kriminální parlamentní strany v každých volbách od zmanipulovaných voličů téměř 100 hlasů! Kdo kontroluje informace, kontroluje moc…

S čím negativním jste se při kampani setkal?

Tak jako v každých volbách pouze s nejtvrdší politickou diskriminací všech českých politických menšin ve všech rusko-českých masmédiích, včetně „veřejnoprávní“ České televize, na kterou jsme už podali žalobu.

Tvrdíte, že jste měl problém s e-mailem. Myslíte si, že jste pod kontrolou fízlokracie?

Když by neměl být od kontrolou fízlokracie vydavatel seznamů 200.000 důstojníků a spolupracovníků komunistického Gestapa StB a předseda jediné autentické opozičnípolitické strany, kterou fízlokracie nemá pod svojí kontrolou, kdo jinýby měl pod jejich kontrolou být?

Proč stále narážíte na to,že Vám vládní garnitura hází klacky pod nohy?

Vládnoucí rusko-českákriminální fízlokracie likviduje všechny české neparlamentní politické strany, nejenom nás. Nejstrašnější likvidační zbrani proti demokracii a politické, informační a myšlenkové pluralitě je dnešní brutálně protiústavní volební zákon a totální informační blokáda prakticky všech neparlamentních stran ve všech rusko-českých masmédiích, včetnětěch „veřejnoprávních“!

Jaké byly přesné náklady na volební kampaň?

Účetně 7000,-Kč, ale ve skutečnosti ještě o několik set korun vyšší. V těchto neúčetních výdajích jsou telefonáty, poštovní známky, papíry, atd, které si platíme z vlastních kapes, tedy naprosto stejně, jako kdysi v dobách Charty77.

Jak naložíte s příspěvkem, který teď dostanete od státu za volební výsledek?

Stát nedává, pouze veliceneochotně vrací to, co nám vzal. Veškeré finanční prostředky, které za hlasy našich politických příznivců z jejich daní získáme, budeme investovat do nadcházejících parlamentních voleb a na další posílení naší politické činnosti v našem úsilí, zaměřeném proti vládnoucí rusko-české kriminální fízlokracii a jejich parlamentním pseudostranám, které nás národně,ekonomicky, kulturně i lidsky už po generace totálně likvidují. Věřím, že se nám v nadcházejících volbách podaří s podporou našich politických sympatizantů překonat všechny politicky diskriminační bariery, a to jak diskriminace protidemokratického a protiústavního volebního zákona,likvidujícího svými svévolnými omezeními jakoukoliv skutečnou politickou pluralitu, který přijaly parlamentní strany proti těm neparlamentním,tak i totální politickou diskriminaci ve všech rusko-českých masmédiích, včetně těch tzv. „veřejnoprávních“, a náš volební zisk se bude pohybovat mezi 1,5% až 5% hlasy. To by nám v minimálním případě zajistilo dostatek finančních prostředků na posílení našich politických pozic a dalších možností, v optimálním případě pak umožnilo vstup do parlamentu.

Ve svém volební programu píšete, že chcete z ČR udělat bohatou zemi. Jak toho chcete dosáhnout?

Z České republiky uděláme zemi svobodných a bohatých občanů naprosto stejným způsobem, jako se těmito zeměmi dokázaly stát Švýcarská konfederace a Spojenéstáty americké, tedy dva kdysi nejchudší, ale lidsky nejsvobodnější a proto dnes i nejbohatší státy naší planety!

Cesta k tomu nebude samozřejmě jednoduchá, ale každý skutečný úspěch si musí člověk i národ zasloužit dosažením pozdvihnutím svých skutečných vnitřních mravních a duchovních kvalit! Bez zásluh a bez tvrdé a dlouhodobé práce na pozdvižení vnitřních lidských a národních kvalit nemá žádný snadný a rychlý úspěch smysl a nepřinesl by nic dobráho.

Proto naše politická strana Volte Pravý Blok www.cibulka.net dnes nechce opakovat naše předchozí chyby a bojovat proti vládnoucím rusko-českým kriminálním „elitám“, disponujícími neomezenými možnostmi a nakradenými stamiliony, stejnými prostředky, které využívají proti nám oni. Naše odpověď bude asymetrická!

Před pěti lety jsme zcela nezkušení vložili v boji proti jejich kriminálnímu řádění do našich volebních kampaní, vedených na náměstích desítek českých a moravských měst, kde nás viděly statisíce lidí, cca 800.000 Kč, ale bez jakéhokoli volebního výsledku. Pouze jsme přišli o veškeré finanční prostředky. Touto cestou vlastní sebelikvidace dnes rozhodně nepůjdeme! Kdo ale má peníze, může se proti vládnoucím kriminálním „elitám“ klidně postavit. My těmi bohatými nejsme.

Naopak v krajských volbách v roce 2008, kdy jsme do volební kampaně nevložili ani korunu, ale díky našim volebním lístkům, s našim rozšířeným a doplněným názvem=volebním programem a díky našim www.cibulka.net, jsme získali téměř 2,5 krát víc hlasů, než v předchozích krajských volbách v roce 2004! Do těch jsme přitom investovali na desítkách veřejných mítincích po celé republice několik set tisíc Kč. Prostě nenapodobujme naše bohaté soupeře s nakradenými stamiliony, ale vymýšlejme něco jiného, originálního, kde peníze nejsou tím nejdůležitějším. Pracujme tedy politicky tam, kde nám oni konkurovat nemohou!

Už jenom to, že jsem zásluhou komunistů pětinásobným politickým vězněm - když zásluhou dnešních (post) komunistů jsem nejčastěji trestně stíhaný a souzený občan České republiky - je právě tou politickou a mravní hodnotou, se kterou dnešní vládnoucí rusko-česká kriminální fízlokracie nemůže v politice soupeřit, i kdyby na stůl hodili 100 milionů. Tohle už není o penězích, kterých mají z našich vlastních kapes jinak tolik, že by nás jimi mohli utlouci! Z nastupující hluboké krize politické důvěryhodnosti, kdy už dnes politikům věří pouze naprostí hlupáci, můžeme politicky vytěžit pouze my, pokud sami neselžeme!

Je třeba si stále uvědomovat, že naší nejlepší volební kampaní jsou jejich vlastní kriminální skutky, spáchané na této společnosti a čas, po který bude tato jejich=naše „volební kampaň“ na jimi zotročené lidi působit! Toho musíme umět politicky využívat. Do svých masmédií nás před volbami nepustí, takže zbývá pouze Internet a volební lístky, které zatím cenzurovat nelze…

Pevně věřím, že jednou lidem dojde trpělivost! Ale na tuto chvíli je už samozřejmě vládnoucí rusko-česká fízlokracie dobře připravena, stejně jako jejich nová generace Zifčáků, kteří „naši“ revoluci opět povedou…

A tak stále dokola, dokud se kritické množství české populace nepoučí a dostatečně nezmoudří. Tohoto kritického množství myslících lidí je nutné dosáhnout, jako základní podmínky dosažení jakékoliv skutečné změny!

Naše jediná šance je využít každou možnost oslovit lidi, ale tak, aby to pokud možno nestálo ani korunu, anebo co nejméně. Je to cesta na opravdu velice dlouhou trať. Masaryk odcházel do exilu ve svých 65 letech, vrátil se v 68 a pro svůj úspěch hodně udělal… My chceme bohužel ke všemu přijít příliš lacino a příliš rychle, ale tak to ve vědomí lidí prostě nefunguje. Není nic trvalejšího, než beton v našich hlavách, zalévaný a udusávaný školním vzděláním, které nám „zdarma poskytli“ a jejich kriminálními masmédii…

Proto je třeba neustále hledat jejich nejslabší místa, tvrdě a systematicky na nich ale i na sobě pracovat a hlavně vydržet, nenechat se znechutit!

Kdyby došlo v naší společnosti k politickému vření, máme i další možnosti, ale na pozdvihnutí apatických, zlomených a zmanipulovaných 10 milionů NEobčanů, navíc proti všem rusko-českým masmédiím, které tito naši NEobčané milují, bez kterých se neobejdou a na nichž jsou zcela závislí, by nám dnes nestačilo ani 100 milionů! Proto neplýtvejme silami a využívejme je co nejefektivněji!!! Budeme je ještě potřebovat. Nejde zřejmě o léta, ale možná o desetiletí… Není opravdu nic trvalejšího, než beton v našich dobře naprogramovaných hlavách…

Co se týká našich kandidátek do parlamentních voleb, které právě stavíme, počet lidí na našich kandidátkách nám preference rozhodně nezvedne, ale příliš málo lidí na kandidátkách je naopak může výrazně snížit. Proto právě teď klademe takový důraz na naplnění kandidátek ve 14-ti krajích slušnými lidmi. Každý slušný člověk je proto vítán!

Co chcete vzkázat voličům, kteréchcete oslovit ve volbách do Poslanecké sněmovny?

Volte Pravý Blok - stranu za snadnou a rychlou ODVOLATELNOST politiků a státních úředníků přímo občany, za NÍZKÉ daně, VYROVNANÝ rozpočet, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU a NEZKORUMPOVANOU policii a justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii WWW.CIBULKA.NET, kandidující s nejlepším protikriminálním programem PŘÍMÉ demokracie VY NEVĚŘÍTE POLITIKŮMA JEJICH NOVINÁŘŮM? NO KONEČNĚ!
VĚŘME SAMI SOBĚ!!! - ale i s mnoha dalšími DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale - pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedeni a okradeni - NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí
(post) komunistické kriminální fízlokracie!!! - jenž žádá o volební podporu všechny české občany a daňové poplatníky, kteří chtějí změnit dnešní kriminální poměry, jejichž jsme všichni obětí, v jejich pravý opak! V BOJI MEZI DOBREM A ZLEM, PRAVDOU A LŽÍ, NELZE BÝTNEUTRÁLNÍ A PŘESTO ZŮSTAT SLUŠNÝ!!! Proto děkujeme za VAŠI podporu!!!