CPI City Center v Ústí si vybrala společnost Partners

Část administrativních prostor multifunkčního CPI City Center v Ústí nad Labem obsadí ústecká kancelář společnosti Partners. Investor a developer projektu, skupina CPI, se na tom s jednou z největších tuzemských finančně-poradenských společností dohodla v minulých dnech.

Společnost Partners si pro své nové sídlo zvolila místo v nejvyšším patře budovy s výhledem na Sady Bedřicha Smetany. Stejně jako další nájemci administrativních prostor bude mít k dispozici centrální recepci, podzemní parkování, využívat může školicích prostor, celodenního stravování a další doplňkové služby v objektu.

„CPI City Center je pro naši firmu ideálním prostorem, ať už se jedná o dopravní obslužnost, reprezentativnost budovy, operativní možnost využití hotelových služeb a konferenčních prostor, a též možnosti pro další expanzi. Do budoucna v objektu plánujeme otevřít Klientské Centrum s pobočkou Partners bankovních služeb,“ komentuje rozhodnutí společnosti Partners její Executive Manager Dušan Mátl.

Administrativně-obchodní komplex CPI City Center byl dokončen počátkem tohoto roku. Jako první otevřel své prostory supermarket Tesco Expres, který na jaře následoval hotel Clarion Congress s restaurací a zahrádkou, lobby barem a kongresovým centrem. Od července mohou návštěvníci využívat služeb Světa zdraví Naturen, od září se nabídka rozšíří o pobočku GE Money Bank, Geco tabák, květinářství, lékárnu a další obchody.

CPI City Center Ústí nad Labem představuje zatím první dokončený projekt v rámci připravované celorepublikové sítě multifunkčních komplexů stejného jména. Výstavbu dalšího centra zahajuje CPI Group v těchto dnech v Olomouci, kde se majoritním nájemcem kancelářských ploch stala Raiffeisenbank.