CPI Hotels opět partnerem AC Sparta Praha

již tento týden odstartuje prvními fotbalovými zápasy nejvyšší ligová soutěž. Společnost CPI Hotels vstupuje již do čtvrté sezóny jako exkluzivní partner ubytování hráčů fotbalového klubu AC Sparta Praha. Předmětem vzájemné spolupráce jsou ubytovací a gastronomické služby Clarion Congress Hotelu Prague i marketingové plnění. Silní partneři drží při sobě a navíc mají mnoho společného.

CPI Hotels, a.s. má ke sportu tradičně velmi blízko, proto pokračování oficiálního partnerství s fotbalovou Spartou přirozeně navázalo na vzájemnou spolupráci z minulých let. „Věřím, že spojení nejslavnějšího a nejúspěšnějšího českého fotbalového klubu a největšího hotelového operátora v Česku bude zajímavé nejen pro nás, ale i pro fotbalové fanoušky,“ uvedl ke spolupráci Jan Kratina, generální ředitel CPI Hotels, a.s. Letenští mají s lídrem hotelového trhu podepsanou smlouvu do června 2013.

„Spojení s AC Sparta Praha považujeme za prestižní a klíčovou marketingovou platformu v oblasti sportu na podporu našich hotelů značky Clarion. Přejeme Spartě mnoho sportovních úspěchů a jsme velmi rádi, že můžeme být znovu u toho,“ řekla Patricie Rosenbergová, marketingová a obchodní ředitelka CPI Hotels, a.s.